AKTUELNO

Nikog nije poštedela!

U Jutru sa dušom, Jovane Jeremić, voditeljka je ugostila novinara Nenada Čokovana, pevačice Maju Nikolić i Vesnu Vukelić Vendi, koji su razgovarali o Pesmi za Evroviziju te su otkrili da li su zadovoljni ovogodišnjom pobednicom Teya Dorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Nikolić veoma je razočarana pobednicom, te je prokomentarisala njen nastup ali i način pevanja, pa javno podržla Breskvicom.

Ovo je jedan od najgorih izbora za Pesmu Evrovizije. Što se tiče Teya Dore, ova pesma mi je nejasna. Njena pesma Džanum je sjajna, a ovu Ramondu, ništa nisam razumela. U njenoj pesmi se ništa ne razume, ona peva 3+. Dopala mi se Breskvica, Saska Janx, Zejna su bile dobre, a ostali su mi nepoznati. Mlaka voda, nikakav doživljaj nisam imala. - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vesna Vukilić Vendi se nije složila sa Majom, te je otkrila da smatra da mora da se pomogne mladim pevačima i da im se da vetar u leđa, a da je to takmičenje najbolje za to.

Ja smatram da treba dati afirmaciju mlađim licima, dosta su stariji jahali. Mi ne znamo kakvi su potencijali ti mlađi, pustite ih da vidimo. Meni se svidela pesma Džordžija, to je baš lepa pesma - rekla je Vendi.
Videli smo da je apsolutni pobednik publike Breskvica, a stručni žiri daje samo 5 poena Breskvici, to je dokaz da čelnici RTS rade protiv publike, a samim tim i stručni žiri, njima diriguju za koga da glasaju. - dodala je Maja Nikolić

Foto: TV Pink Printscreen

Vendi je rekla da su za Breskvicu mnogi lobirali pred takmičenje, i da smatra da to nije u redu, pa je ušla u sukob sa Majom koja je pomenila i pobedu Luke Bleka prošle godine.

Prošle godine pobedio je Luka Blek koji je glumio Luciferovo rođenje, strašno. Teya Dora treba da ide kod logopeda jer se ne razume šta on peva, što je strašno. Poruka Lile Ramodne ne postoji, jer drugi narodi to ne razumeju - dodala je Maja.
Breskvica je dobila najveći broj glasova od početka Pesme za Evroviziju, niko nije dobio toliko glasova nikada - rekao je novinar Čokovan.
To je dokaz da narod nije merodavan, već da je bitno šta će RTS i stručni žiri da kažu - dodala je Maja Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pInk.rs