AKTUELNO

Ćerka legandarnog pevača Šabana Šaulića, pevačica Ilda Šaulić godinama unazad uživa u srećnom braku sa svojim suprugom Bojanom Vučkovićem. Iz ove velike ljubavi, rodial se ćerka Ema, a ovaj bračni par trudi se da svoju privatnost sačuva od javnosti.

Ilda sa svojom porodicom, srećno živi na Bežanijskoj kosi, jednom od luskuznijih delova Beograda, u kući sa ogromnim dvorištem.

Kako bi pobegli od gradske gužve, Ilda Šaulić i njen surpug kupili su i nekretninu u netaknutoj prirodi, pored reke.

Kako su zaljubljenici u prirodu i žele da to prenesu i na naslednicu, Ilda i Bojan se trude da svaki slobodan trenutak provedu na vikendici gde imaju i čamac kojim se voze rekom.

PRE BRAKA SA BOJANOM BILA SA 30 GODINA STARIJIM

Podsetimo, pre ovog srećnog braka i porodičnog života, Ilda je bila u dugogodišnjoj vezi sa čak 30 godina starijim muškarcem, o čemu je javno i govorila:

Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života.

Foto: Instagram.com

Oni su zajedno proveli 15 godina, ali je došlo do kraha ljubavi, te je usledio razlaz:

Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika.

Autor: Nikola Žugić