AKTUELNO

Gordana Šaulić, udovica legendarnog Šabana Šaulića, danas je napunila 66 godina, a ćerka Ilda Šaulić, poznata pevačica, čestitala joj je putem društvenih mreža.

Ona je objavila majčinu fotografiju uz emotivne reči:"Jedina moja, srećan rođendan", a sve je upotpunila Šabanovim hitom "Gordana", koju je pokojni pevač posvetio supruzi.

Foto: Instagram.com

"Zbog tebe ja sam umoran, noćima lutam ne spavam. Da tebe volim to svako zna, ja nisam čovek od kamena, Gordana. Priče su lažne, ne slušaj njih, jer ja sam čovek povučen, tih. Uvek te nosim u srcu svom, ja čuvam tebe i topli dom"...samo je deo pesme.

Inače, Ilda je nedavno snimala spotove za nove verzije Šabanovih pesama. Ona je plakala dok je radila na ovom projektu, ali, kako je istakla, uz pomoć članova porodice sve je uspešno završeno. Ćerka Ema, suprug Bojan, majka Gordana, sestra Sanela, sestričina Una, bili su uz pevačicu u trenucima koji su pretili da je emotivno slome, jer je skoro pet godina od tragedije prvi put uradila novu verziju očevih pesama u njegovu čast.

Bilo je zaista teško, bilo je suza, ali smo na kraju sve završili kako treba i verujem da bi on bio ponosan - rekla je Ilda svojevremeno za medije.

Autor: pink.rs