AKTUELNO

Za nju neće biti zime.

Iako je pre sklapanja braka sa turskim pevačem Mustafom Sandalom potpisala predbračni ugovor, advokat pevačice Emine Jahović, koja je pre nekoliko dana objavila da se razvodi, sklopiće dogovor sa suprotstavljenom stranom oko podele imovine. Iako je Mustafa tokom desetogodišnjeg braka zaradio mnogo više od svoje supruge, on neće praviti problem da se materijalni deo predbračnog ugovora ispoštuje u njenu korist, otkriva izvor blizak još uvek zakonitom paru.

Foto: Instagram

- Čak i da imovinu ne podele napola, Emini će ostati milioni jer Mustafa već godinama zarađuje mnogo novca. Osim svoje pevačke karijere i albuma koji prodaje u milionskim tiražima, on je po produkcijskom poslu poznat u Evropi i tu je zaradio ogroman novac. Na sve to, on je dobar biznismen i ima nekoliko svojih kompanija. Pravo malo bogatstvo su kuća u Istanbulu, u koju je uloženo 700.000 evra, kao i porodična vila u luksuznom odmaralištu Gjodžeku, gde su provodili svako leto - kaže naš izvor blizak sa još uvek zakonitim supružnicima, i dodaje:

Foto: Printscreen Instagram

- Kao što svi znaju, Emina i Mustafa imaju jahtu čija vrednost se procenjuje na dva miliona evra, a šuška se i da je on nedavno kupio privatni mlaznjak. Za sve ove godine koliko su bili zajedno on je vredno radio na mnogim projektima i njihova ušteđevina bi mogla da se broji milionima, a dobar deo toga ostaje Emini. On joj je pomogao finansijski i da pokrene njenu liniju parfema, a u planu su bile i investicije u Beogradu. Pričalo se da će graditi luksuzni hotel po jednoj stranoj licenci, ali ne znam šta će biti sa tim sada kada su odlučili da se razvedu. To je trebalo da se uradi od prodaje hotela u Bodrumu, koji je godinama bio u vlasništvu Mustafine porodice - otkrio je izvor.

Ostaje u Turskoj

Mnogi su pomislili da će Emina posle razvoda spakovati kofere i iz Turske se vratiti u Srbiju. Međutim, ona će, po svemu sudeći, nastaviti život u Istanbulu, budući da su joj sinovi Jaman i Javuz krenuli u školu, ali i da ih ne bi razdvajala od oca.

Foto: Printscreen Instagram

- Emina će najverovatnije nastaviti život u Istanbulu kako njihovi sinovi ne bi osetili veliku promenu zbog razvoda, a i da bi tatu mogli da viđaju često. Kako sada stoje stvari, mališani bi trebalo da žive sa Eminom, ali će Mustafa moći da ih viđa kada god to poželi. Visina alimentacije će biti samo formalni deo potpisivanja brakorazvodnih papira jer Sandal neće praviti pitanje oko njene visine. Emina i Mustafa nikome od nas prijatelja nisu rekli razlog rastanka mada je već mesecima bilo jasno da se nešto događa. Više od pola godine na porodičnim okupljanjima i slavljima prijatelja nisu došli zajedno - rekao je njihov zajednički prijatelj.

Pink.rs

#Brak

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

#Razvod

'