AKTUELNO

Za porodicu Tošić - Karleuša narednih godina neće biti zime!

Objave popularne pevačice Jelene Karleuše oduvek su privlačile ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža, ali i celokupne javnosti, a pogotovo od pre nekoliko dana, otkako se našla u centru skandala koji danima tresu čitav Balkan.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Karleuša je ovaj put sa pratiocima podelila zajedničke, do sad neobjavljene selfije nje i supruga Duška Tošića iz Guangdžoua, gde su proslavili njegov 34. rođendan, od kojih je najveću pažnju privukao onaj na kojem šalju poljupce, čime su dokazali da je u njihovom odnosu, uprkos pojedinim spekulacijama, sve u najboljem redu.

Foto: Printscreen Instagram

Posle zajedničkih fotografija, usledila je ona koja je zasigurno privukla najveću pažnju - reč je o tekstu u kojem se navodi da je Guangdžou R&F, fudbalski klub za koji igra, izrazio želju da sa fudbalerom produži saradnju do kraja 2021. godine i ponudio mu godišnju zaradu od neverovatnih 8 i po miliona evra!

Foto: Printscreen Instagram

Ovo nije put da se pevačica hvali profesionalnim uspesma svog supruga, na kojeg ponovo ima razlog da bude ponosna.

Podsetimo, pre oko nedelju dana pevačica se našla u centru skandala kada je obelodanjeno da joj je bosanski fudbaler Ognjen Vranješ navodno slao fotografije i poruke eksplicitnog sadržaja, a koje su dospele u javnost. Ovo je veoma potreslo porodicu Karleuša - Tošić, a Jelena je odlučila da odmah spakuje svoje kofere i sa ćerkama otputuje kod Duška u Kinu kako bi se sklonila od svega. Pevačica se iz Kine vratila u Beograd, a niko ne zna sa sigurnošću da li je Jelena kasno preksinoć ili juče ujutru letom doputovala u Beograd, ali se pretpostavlja da je sve obavijeno velom tajni kako bi zaštitila svoje ćerke od medija.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović, Printscreen Instagram, Beta

D. T.

#Duško Tošić

#Jelena Karleuša

#Ognjen Vranješ

'