AKTUELNO

Muzička folk zvezda, pevač Sloba Radanović u svom šouu "Pevaj sa mnom" prikazao je ekskluzivne kadrove iza kamera o svom privatnom životu.

Sloba je u finalnoj emisiji otkrio da su mu najvažnije stvari u životu porodica i vera u Boga, a stvar bez koje ne može je za njega trening.

Iskreno trening me veoma ispunjava i bez treninga ne započinjem dan - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova supruga Jelena, otkrila je da nije dugo trenirala zbog trudnoće i da se ulenjila ali se veoma brzo vratila treningu.

Nisam mogao da joj kažem, ljubavi što si debela, već sam joj rekao ljubavi ajde da treniramo zajedno - rekao je Sloba i on i Jelena su se nasmejali i otkrili da uživaju u treninzima.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emsije kompozitor Saša Nikolić je otkrio da je do njihove saradnje došlo preko Slobine i Jelenine kume Mire Mijatović koja je tekstopisac, da bi se potom otrkilo kako je došlo do pesme koju je Sloba snimio sa Breskicom i Dejanom Petrovićem.

Kompozitori Rade Rakazov i Marko Drežnjak su pričali o pesmama"Bivši" i "Ako neko pita" koju su uradili za Slobu, ali i o njihovoj saradnji na novom albumu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je tokom emisije otkrila kakvo joj je iznenađenje Sloba priredio za njen rođendan, tačnije prvi koji su poveli zajedno.

Sećam se da je napravio tortu i ceo stan je ukrasio balonima, bila sam baš srećna kao devojčica. Ovo sada nam je druga godišnjica braka, možda i treća - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su ove godine godišnjicu braka proveli zajedno u Beogradu u jednom klubu u kojem je Sloba to veče nastupao.

Nas dvoje stalno zaboravljamo godišnjice veze, braka, ali volimo se - rekla je Jelena.
Uglavnom ona zabravi - nasmejao se Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.