AKTUELNO

Dugo traje rat Maje Marinković i Mione Jovanović, a sukob im je produbljen otkako je zavodnica iz Belog Potoka uplovila u emotivnu vezu s pevačicinim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, MMA borcem iz Zagreba.

Miona je, naime, svima u "Eliti" jasno stavila do znanja da Maja ne može da se poredi sa njom, jer ona Stanislavu služi za "lečenje rana". Takođe, Miona je istakla da je Stanislav imao mnoštvo devojaka za neozbiljne, prolazne avanture, te da su sve bile poput Maje, dok je nju doveo u kuću i poredio je s bivšom suprugom, koja mu je podarila ćerku. Marinkovićeva nije ostala dužna - nazvala ju je grobljanskom pevačicom, vašarskom seljančurom i "Anđelom Đuričić sa AliExpress-a", a sud o ovom sukobu dao je i Majin otac Taki Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

On je u razgovoru za naš portal istakao da je Miona nemoralna, te da je bila fan njegove ćerke Maje.

Miona je ljubavnica, pod jedan. Ušla je u vezu sa Ša dok je čovek bio u braku! Jurila je moju Maju da se slika s njom u Braće Jerkovića, ja sam lično prisustvovao, sve video. Pre, u "Zadruzi", ocinkarila je Maju da bi ostala u rijalitiju nedelju dana duže. Ona je toliko nebitna... Posavetovaću Maju, ako dobijemo poziv od Velikog šefa, da ne daje nebitnima na važnosti. Ko je ta Miona? Maja je najveća rijaliti zvezda svih vremena, a ta Miona "roze kuća, žuta kuća", ko je ona?! Lepo je Kačavenda rekla, Miona može da peva samo po sahranama, na 40 dana - rekao je Taki kojem je, kako je rekao, ispod časti da komentariše "neku tamo" Mionu.

Foto: Pink.rs/A. Andreja

Ko je ona? Nebitna je da bi je jedan Taki komentarisao! Ja sam Taki, a ona je Miona! To je kao Real Madrid i FK Ćićevac!

Autor: D. T.