AKTUELNO

Aktuelna učesnica "Elite", atraktivna Maja Marinković pre nekoliko dana uplovila je u ljubavnu vezu sa Stanislavom Krofakom, hrvatskim MMA borcem, koji je inače, podsetimo, bivši dečko Mione Jovanović, takođe, aktuelne učesnice "Elite".

Koliko je Maja aktuelna u rijalitiju godinama, toliko je njen otac, kontroverzni Radomir Taki Marinković, aktuelan i u spoljnom svetu, braneći i zastupajući svoju ćerku.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Taki godinama unazad uživa popularnost i intresovanje medija za njegovim životom, s obzirom na to da je, kako je govorio ranije, slobodan čovek. No, međutim, Takijeve fotografije na instagramu govore suprotno.

Naime, Taki je objavio video snimak iz automobila kako se drži za ruke sa izvesnom damom, te su tako krenule špekulacije da je Taki sada zauzet, tj. da je našao devojku.

Takođe, Taki je objavio i snimak iz noćnog kluba, te mu izvesna devojka stavlja ruku na grudi, a sudeći po komentarima koji se nižu po društvenim mrežama, svi misle da je to uradila kako bi svim ostalim udvaračicama stavila do znanja da je samo njen.

Foto: Instagram.com

Autor: N. Ž.