AKTUELNO

Đole Đogani danas uživa u braku sa suprugom Vesnom sa kojom ima dvoje dece. Poznati denser je pre toga bio sa pevačicom Slađom Delibašić, a ono što je manje poznato da je pre Slađe, Đole imao veliku ljubav i bio spreman na brak, ali su roditelji te devojke sprečili da do toga dođe, a sada je nakon 40 godina ponovo video ženu u koju je bio ludo zaljubljen, pa joj je čak posvetio pesmu.

Popularni denser Đole Đogani je tokom jednog intervjua otkrio detalje iz mladosti koje je mali broj ljudi znao, a tiče se njegove prve ljubavi kojoj je posvetio pesmu "Zabranjena ljubav".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Imao sam zabranjenu ljubav iz detinjstva, ali njeni roditelji nisu hteli da nas puste da živimo zajedno i da se volimo. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv njene volje za drugoga. Sreo sam je za 8. mart, posle četrdeset godina - govori Đogani, pa dodaje da je posle 40 godina prepoznao svoju prvu ljubav po očima:

- Nisam ni znao ko je ona, pitala me je da li može da se fotografiše sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je hiljadu i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da hoće da mi kaže, a ja žurim i želim da idem dalje. Na Fejsbuku je pustila zajedničku fotografiju i napisala: 'Hvala ti, ovo mi je želja nakon toga da te ponovo vidim.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Đole ističe da je upravo ta priča bila inspiracija za numeru "Zabranjena ljubav" koju je otpevala njegova sadašnja supruga Vesna:

- Tako je nastala pesma. Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je, inače, ovu pesmu otpevala lepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su prave. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo mogli da je umirimo - rekao je Đogani za Blic.

Autor: pink.rs