AKTUELNO

Voditelj Zoran Pejić Peja bio je u braku sa pevačicom Zlatom Petrović sa kojom ima sina Jovana

Peja je sada otkrio nepoznate detalje, a kako kaže, u to vreme je njihov odnos bio narušen jer je oboje ponela slava i novac, a njihov sin Jovan je najviše ispaštao zbog toga.

- Mi smo tog trenutka bili najlepši bračni par, bili smo jako uspešni. Narod nas je prihvatio i zavoleo, i nju i mene, išli smo na turneje... Mi smo se izgubili u toj slavi, Zlata i ja nismo loši ljudi, ali smo se izgubili u slavi, u tom novcu, zapostavili smo porodicu. Ja sam provodio vreme u kafanama, ona sa drugaricama, moj Jovan je imao kućnu pomoćnicu i ženu koja sa njim spava. Mi smo sve bili, samo nismo bili muž i žena, samo onda kada dođemo kući. Mi smo to sami upropastili, a pošto smo svesni da smo upropastili, hajde da onda budemo ljudi - rekao je Peja.

Foto: RED TV Printscreen

- Pisalo se i o tvojoj mlađoj partnerki, je l' tu došlo do nečega - pitao je voditelj.

- Ne, ne, ne. Ja se sa bivšima ne mirim, stara poslovica kaže: "Kolač kad se slomi, ne može više da se zalepi i da bude stari". Kod Zlate se desilo to da nas je slava, a ovde je bilo da smo 24 sata zajedno bili i da je nestala ljubav. Kada je nestala ljubav, popili smo kafu i to je to. Divnih reči, divnih prijateljskih rečenica, rastali se kao dva velika druga i prijatelja. Sada ima treća, nova - rekao je Peja u emisiji "Pitam za druga".

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Razveo se od 25 godina mlađePeja, inače, posle razvoda kaže da između Dragane i njega nema zle krvi, te da su se rastali kao pravi prijatelji i drugari uz kafu i da su i danas u dobrim odnosima.

- Rastali smo se uz jednu kaficu, seli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari - istakao je on, prenosio je "Grand".

Njih dvoje su se venčali 2017. godine na Ibici, gde su proveli i medeni mesec. Nakon venčanja, Peja je Draganu častio silikonima, a ona njega novim zubima.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Milan Mitić