AKTUELNO

Više nije mogao da ćuti!

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

Kako je nedavno pevač priznao, Melina je njega ostavila, a sada je ponovo otkrio nove detalje kraha braka sa modnom kreatorkom:

Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? rekao je Haris pred kamerama televizije Una.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Haris je nedavno rešio da prekine ćutnju i prvi put progovorio o razlogu razvoda.

Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna, tim je rečima Haris Džinović prekinuo medijsku ćutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom modnom kreatorkom Melinom.

Podsetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije se smirio dok nije dobio njen broj telefona.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs