AKTUELNO

Nije više mogao da ćuti!

Folk zvezda Dragana Mirković je pre dva dana obavestila domaću javnost da se posle 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića. Dragana je izdala zvanično saoštenje, te otkrila da skoro tri godine ne živi sa Tonijem i da im brak nije ono što je nekad bio.

U međuvremenu je Toni obrisao profile na društvenim mrežama, a u javnost je dospela informacija da on već neko vreme živi sa 15 godina mlađom ljubavnicom, što su preneli svi regionalni mediji. Toni se nije oglašavao.

Na adresu portala Republika stigao je demanti Tonijeve advokatice Gabriele Banić, koja je prenela Tonijevu izjavu.

Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju. Gabriela Banić.

Foto: Promo/Dragana Mirković

Podsetimo, Dragana je pre dva dana iznela svoju stranu priče o razvodu.

Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs