AKTUELNO

Muk u studiju!

Voditeljski par Ana Radulović i Milan Milošević dali su reč Kiji Kockar, kako bi prokomentarisala nastup Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović.

Ja sam danas pričala sa mojom mamom o vas dve. Pre toga smo nešto pominjale tu situaciju i ulazak tvoje majke i reči koje ti je uputila. Baš mi je napisala poruku da čeka vas dve da nastupite, ali mi je napisala poruku: "Svaka majka ne mora da podrži svoje dete u životu, ali mora da bude uz njega". Reći svom detetu da neće imati gde da se vrati, nekako mi to nije okej - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Za čime žalite vas dve?! Vi ovde oplakujete same sebe. Tvoj problem je što pričaš u njeno ime, vidi se da devojci nije dobro. Možda žena hoće da ti pripreti. Ništa ti nisi pogrešila. Verovatno postoji neka hemija između vas dve, ali ne možeš ti tvojoj mami da objasniš. Moraš da pustiš neko vreme da uradi za tebe. Nema potrebe za ovim "poslednjim govorom", to je revolt jedne majke koja očekuje unuke i nešto drugo od tebe. Možda je ovo posledica zatvorenog prostora, možda je stvarno voliš. Ti si svesno uplovila u ovo, nema ona nikakvu krivicu, a nemaš ni ti. Tebi devojko nije dobro! Ti si potpuno potonula, ti si lepa devojka, ti blistaš. Majka se nijedna nikada nije odrekla svog deteta, ona hoće tebe tim sistemom da odvoji od Bojane, a time pravi kontra efekat, jer si ti tada vezanija za nju jer misliš da ti je ona ostala. Grliš Bojanu onako nemoćno, a ti i dalje imaš istu moć - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo obratila pažnju na te priče koje se govore i ta homofobija, ja se toga grozim, svi znaju da sam za LGBT populaciju i za sve. Pri tome stojim ceo život, a kamoli sada kao javna ličnost. Videla sam ljude kojima su ljudi, koji su suprotnog pola, govorili: "Ako si sa ovom, nećemo biti uz tebe". Anđela, nemoj da potoneš, smatram da tvoja majka treba da malo više razmisli kako treba da ti priđe, sigurna sam da te se neće odreći, ali reči koje su izrečene, nisu okej - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sve ima kontra odgovor. Postoje devojke koje su bile dve godine u vezi s devojkom, pa shvatili da nisu to i otišle dalje. Imaš lep glas Bojana, ne znam što to do sada nismo znali. Psuješ mnogo, a?! Ja nemam pravo glasa za to - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Kada je došao red na izazov Velikog šefa, Anđela je odabrala da pokaže da je hrabrija, jer njenu devojku, Bojanu boli stomak, te je to i dokazala popivši sadržaj iz čaše.

Autor: N. Ž.