AKTUELNO

Muk u studiju!

Voditelj Milan Milošević večeras je u emisiji "Narod pita" ugostio Mionu Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Usledilo je novo telefonsko uključenje i javila se Milena iz Beograda, koja nije imalas lepe reči za njihovu vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Od njihovih rasprava i uvreda, ja ne znam kako roditelji mogu to da podnesu. Oni su raskidali svaki drugi dan. Miona je ispala nevaspitana kad nije prišla Stanislavovim roditeljima, a njeni su jako velika gospoda, mama, tata, brat i baka. Vuk dlaku menja, a ćud nikad , Ša je imao Ivanu, pa se razveo, pa Vanju. Daj Bože da budu srećni i da joj pruži ono što joj je Stanislav. Ona je bila dama, sve joj je ugađao, a njoj to nije odgovaralo. Ona se nije ni u "Zadruzi 3" prikazala kao fina dama, nego kao vrtirepka - govorila je gledateljka, a onda nahvalila Stanislava:

- On je sam došao u Zagreb, naći će lepu devojku, sa njom će na more i na zimovanje.

- Ja ću da budem kulturiška, a to govori o vama. Hvala na svim uvredama, divni ste - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

- Miona, da li si očekivala negativne komentare? - pitao je Milan.

- Ima dosta negativnih, ima i pozitivnih. Uglavnom se ovo sa superfinala nije svidelo, a ima onih koji mi kažu da bi voleli da postupe kao ja. Ja se nikog nisam odrekla. Moja majka je bila najviše nervozna, ocu su godine najveći problem. Mama se tripuje oko njegovih bivših odnosa, brat je smirivao situaciju. Samo me je zamolio da dete nemam i da radim te stvari, ja sam rekla da ne razmišljam o detetu - govorila je Miona.

- Kao ne daj Bože da se razmnoži - dodao je Milan Milošević.

- To nije moja sramota.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.