AKTUELNO

Noć koja će promeniti mnogo toga!

Prethodnu noć u Eliti, obeležile su emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Voditelj je na samo startu sinoćnje emisije dao šansu takmičarima kako bi prokomentarisali podelu budžeta ovonedeljnog vođe Pavla Milevskog Pabla.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Mišljenje takmičara je bilo podeljeno, dok su neki hvalili Pablovu podelu, pojedinicu su ga napadali, a Ivan Marinković je pokazao razočarenje jer je dobio mali budžet.

Nakon toga se u Beloj kući potegla Afera Salon, te su takmičari otkrila šta se zapravo desilo u nedelju ujutru. Takođe je Milena Kačavenda otkrila sve detalje vezane za Anitu i Jelenu Ilić.

Voditelj Milan Milošević je nakon toga otkrio takmičarima ko su ovonedeljni odbarani ljubavni parovi:

Terza i Milica, Ša i Miona, Anđelo i Anita, Miljana i Dario, Bojana i Anđelo, to su pet parova koji će boraviti u Kući odbranih - pročitao je Milan a tom prilikom je Jelena pokazala veliku ljubomoru.

Nakon toga je Pablo biora ovonedeljne potrčke, te se poigrao sa pojedinim takmičarima:

Neka ustanu Maja i Nemanja, Jovana i Uroš Rajačić, Munja i Sara, Lejdi Di i Matora, Samir i Jelena i Luka i Slađa Bošković. Prvi neka sednu Munja i Sara, drugi neka sednu Nemanja i Maja, neka sednu Matora i Lejdi Di, Slađa i Majčica neka sednu, moji potrčci će biti Jovana Pevačica i Uroš Rajačić - rekao je Pablo.

Ono što su svi očekivali i znali da će se desiti je to da će Pablo za omiljenu osobu izabrati Slađu Lazić Poršelinu, što se i desilo.

Milan je pokrenuo temu o poruci Anđelinog brata. Anđelina majka je objavila snimak na kojem je ona rekla da ju je briga za sve samo joj je Bojana bitna. Anđela i dalje nije pokazala trunku empatije prema porodicu i bratu, te je nastavila da tvridi da je poruku napisala njena majka.

Je l jedini problem što ja volim žensku osobu, ja nikoga ne diram, ja nemam konflikte ovde, šta je meni i šta je u mom srcu to samo ja znam. Ja volim moju majku najviše na svetu, ona je boginja, ja je volim najviše. Nije bitno ko je napisao poruku, ja se njima izvinjvam javno - rekla je Anđela..

Sa druge strane je Ivan Marinković tvrdi da Anđelini roditelji rade sve da je izvuku iz bolnice , dok su ostali takmićari komentarisali Bojanu.

Janjuš smatra da na Anđelu niko ne može da utiče i da je ona odlučila da prkosi porodici zarad veze sa Bojanom.

Nakon toga je započeo rat između Bebice i Nenada Aleksića Ša. gde je Ša otkrio da ga je Teodora zapratila pre Elite i tom prilikom je nastao haos, pa je obezbeđenje čak uletelo u Belu kuću.

Usledila je nova tema, a ticala se Aneli Ahmić i njenog bivšeg supruga Asmina, te je Aneli otkrila da jedva čeka da se suoči sa Asminom, a potom je Miljana Kulić otkrila šta joj je Asmin rekao za Aneli i Janjuša.

Meni je Janjuš rekao da misli da nisu zajedno on i Stanija, ja sam Miljanu pitala to da bih onda mogla da skontam i da sklopim kockice, nikako mi se ne uklapa da je on pojačao ovo na najjače, a da je on sa Stanijom. Ništa novo ništa čudno od Asmina što vređa Janjuša, sve ovo što radi sad mislim da sada shvata da me izgubio. Zato sam i pitala Miljanu da mi pojasni, ustvari pitala sam je jednom. Ako je ona u Americi, nije mi logično. Povezujem neke stvari, zašto, njemu smeta što je Miljana rekla - rekla je Aneli pa dodala:
Moj tata nije hteo da da njemu moj broj, mi smo stupili u kontakt tako što je pozvao Zolu i uključili smo se na video poziv. On meni kaže evo ga moj prijatelj, i meni Zola kaže da se izviniš mom prijatelju što sam ga vređala, ja kažem ko je ovaj čovek, ne znam ga, on meni kaže Miljana ja sam Alibaaba. Ja kažem što bih se ja njemu izvinjavala, vređala sam te jer sam samohrana majka i da ja tebe i još dve osobe u isti stav stavljam. On meni kaže Miljanice nije baš tako, ja vas volim, Zola mi kaže izvini se mom prijatelju. Posle toga zove mog oca, on zove moju majku i kaže ko zove. Ja ga pozovem i kažem mu, šta god ti priča i obećava Zola, ja niti bilo koga branim niti me ineterresuje. Ti si za mene to, to i to. Videla sam da je patološki lažov, ne znam da li je pošao ili došao. Zvao me iz automobila snima mi. Ona je moja Nora ja hoću da je viđam, ja ne mogu ovo, ja ono. Stanija je samo rekla da će me podržati, ja ću da ti pokažem dokaze. Kaže ja sam joj napravio kuću u Dubrovniku, čak i sumnjam da je moje dete.

Nakon toga Janjuš je ustao i dao svoj sud o Asminu.

On ako ima šta da mi kaže, moći će da mi kaže, ali taj koji piše sa lažnog profila. Čovek koji se bavi i dalje sa njom, da kaže nešto za nju kako bi je odbojio od ljudi. On sve vreme tvrdi da je ona greška njegova, a sada se sve vidi. On se bavi rijalitijem, ljudima koji su u rijalitiju, a ako ima nešto da kaže neka dođe ovde. NJega je biznis omeo pa je prestao da se bavi boksom. NJemu su govorili da bi bio ozbiljan spostista da nije krenuo da se bavi građevinom. On je jako zaje*an čim se bavi rijaliti igračima. Sram ga bilo što to koemntariše.Milane, što on nije uveo tu strujukoje nema kod Marka: On je izmišljao sve, pa sada naziva Aneli ološem, pa joj je tražio da se kune u muškarce da nje bila sa njim. On sada juri A neli da ledama lhzude sa njomn, a on se bavu Milanom, Darkom, Đedovićem, veliki mangup bavi se pričom i govoruisvašta. ja sam bio sa svoijom ćerkom napolju - rekoa je Janjuš,

Takmičari su potom saznali rezultate ankete, te u u anketi za najsujetnije, treće mesto osvojila Maja Marinković koja je ponosno prošetala po stolu nakon saznanja da se radi o njoj, drugo mesto je zauzeo Ivan Marinković, dok je prvo pripalo Jovani Tomića MAtoroj.

Takmičari su potom saznali da je u anketi za najsaosecajnije treće mesto zauzeo Nenad Aleksić Ša, drugo Miljana Kulić a prvo Lepi Mića.

Autor: N.B.