AKTUELNO

Noć koja će sve promeniti!

Prethodnu noć na imanju Elite, obeležila je emisija "Izbacivanje". Voditeljski par Ana Raduilović i Darko Tanasijević zauzeli su svoje pozicije, i dok je Ana vodila emisiju iz studija, Darko je razgovarao sa takmičarima u Šiša baru.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Prvi koji je razgovarao sa Darkom Tanasijevićem bio je Marko Janjušević Janjuš koji je otkrio kakav je njegov odnos sa Aneli Ahmić. Naime, na početku razgovora je Janjuš otkrio da on i Aneli nemaju komunikaciju.

Voleo bih da se ništa od ovoga nije desilo i ovo oko čega smo se posvađali. Šta god da ja kažem, ne verujem ja u to, niti iko može verovati. Meni je jako teško da sam sam ovde, prosto mi je uveče baš teško. Imali smo našu starletu koja je upoznala košarkaša. Ona zatrudni sa njim, on joj ponudi milion dolara da prekine trudnoću. Sada imaju troje dece. Šta god da je ona radila, može se promeniti. Radila je, pa šta ako je radila?! Generalno sam bio ljut i razočaran u neke stvari. Značilo bi mi, iskreno da ti kažem, da neko legne pored mene. Mislim o njoj, ne o nekome drugome. Ne moraš ništa imati, mislim da bi to bilo sasvim dovoljno. Ja sam razuman čovek, razumem te stvari, pogotovo kada su deca u pitanju. Osetljiv sam na to sa decom, samo sam se iznervirao za jednu situaciju. S druge strane sam gledao da je tužna, tužna je bila tu noć. Posle su me ispričali o čemu se radi i taj dan kada nije bila tu, razmišljaš: "Je**te, da nije zbog mene nešto" - rekao je Janjuš.

Aneli Ahmić je naredna razgovarala sa Darkom o njenom odnosu sa Janjušem.

Navikli smo mi na to kako oni reaguju, kada sam s Janjušem, dobri su svi, kada nisam, oni me svi napadaju. Do njega je da li ćemo biti zajedno, do mene nije. Objasnila sam ko je Alen, šta se tu desilo, sve što sam rekla je istina, ništa nisam slagala. Najpotrebniji je taj razgovor između mene i njega da se desi i da ja objasnim sve. Nije mi dao tu priliku...Nije sad ono više vreme staro, nije on više stari Janjuš niti će više ikada biti. Nekada se zapitam: "Možda će me prestati voleti, jer su mu emocije negde drugo". Naravno da želim da budem sa njim...Tu je i Marko Đedović koji me upućuje i ispituje situaciju. Da sam pustila, sigurno bih ležala u pabu, tu je on nekako i balansira to. Mislim da pomalo dolazi vreme, zadnja dva dana se oseti druga energija - rekla je Aneli.
Da li si negde svesna toga da kada bude došlo do tog razgovora, da bi trebalo da budeš nikad iskrenija i otvorenija, bez muljaža - pitao je Darko.
Jeste, iskrena ću biti, ali sve ovo što sam ti rekla, ja sam bila iskrena. Ja sam u momentu kada je meni mama rekla Alen, ja sam pokušavala da skontam šta je. Ja sam u tom nekom revoltu neznajući gde je on, rekla: "Reci da li me čeka". U ljubavnom smislu znaš koliko me boli briga za njega, ne razmišljam ni o kakvom Alenu. Nisam razmišljala. Stvarno je sve to bio revolt, želim sve ono što sam planirala sa njim da nastavim. Želim da živim sa njim - rekla je Aneli.

Nakon toga, Aneli se u svom izglaganju obratila Staniji Dobrojević:

Želim da joj kažem da se ostavi mog deteta...Ma kakav crni linč je ona doživela, da ne želi linč ne bi se ona obraćala javnosti, neka pravi svoju decu i neka se ostavi moju ćerkicu, jer to što radi je suludo! Ko je iole normalan, reći će da je žena totalno poludela. Nema ona šta da traži peticiju da se moje dete oduzme. Jaoj, pokušavam da ne razmišljam o tome, to mi je bolesno! Kakav Asmin?! Asmin nije video ni to prvo dete u životu, samo traže medijsku pažnju i da blate moju porodicu. Njemu je od sestre ćerka bila udomljena, njih ne zanima Nora, nego traže medijsku pažnju. Šta da ti kažem?! Nek se pusti mog deteta, nema ona šta sa Norom, neće Nora biti srećna sa njima - rekla je Aneli.

Naredna koja je razgovarala sa Darkom, bila je Maja Marinković. Ona je u svom stilu komentarisala aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Ja sam rekla da sam to uradila totalno spontano i prirodno. Meni je fokus bio on. Sa dušom se rodiš. Duša nema cena, jedinu stvar koju mogu da mi zamere je da sam se operisala. Pa može mi se, mogu! I oni bi da mogu. Mislim da je njegova reč validna kada on kaže da je osetio iskrenu reakciju. Tu ne postoji nešto emotivno ili bilo šta drugo, nego je to trenutak. Ja sam osetila da treba da odem u rehabilitaciju, pa šta je strašno što smo ležali sat vremena i popričali?! Mi smo ovde prošli i lepe i loše situacije. Što bi mi ovde morali da ratujemo i da se vređamo?! I ja sam sazrela, ali ne samo u priči, već vidim da se kroz moje ponašanje primećuje - rekla je Maja o Janjušu pa se osvrnula na njen odnos sa Aneli.
Aneli je jako samoživa osoba, koristoljubiva, gleda isključivo svoj interes. Imale smo u početku svađu kada smo ušle, a kada Janjuš nije bio tu, videli smo kakva je. Kao jedinka, ne može, ona je nesposobna. Mislim da je ona prošla mečki kroz zad**cu i da nije ona uopšte fina. Ona mene vređa iz sujete i ljubomore, mislim da joj smeta moj odnos sa Janjušem. Ja kad vređam, ja vređam direktno. Mislim da je debela, mislim da je iskompleksirana na mene. Ona je meni bezbroj puta ponovila da me je majka ostavila, pa je pominjala Takija i Lea. Ja nisam neka žrtva. Kriva je, ima neki tik. Ona priča ono što njoj Lepi Mića kaže, pokušava da taj model ponašanja primeni, ali to vrlo kratko traje. Njena inteligencija ne dozvoljava da to iznese do kraja. Ja mislim da je Janjuš odlepio za njom - rekla je Maja.

Anita Stanojlović je potom otkrila kako joj je u vezi sa Anđelom Rankovićem, te se osvrnula na sukobe koje ima sa Jovanom Tomić Matorom:

Anita je otkrila da je ponosna na svog dečka koji ne veruje u priče koje dolaze do njega, već sve vreme drži njenu stranu.

Ja sam mislila da će to da ga poremeti, ali mislim da mu je još draže štp on uspeva da me promeni. Mislim da se više vezuje za mene, da šta god da čuje, ne može više ništa da ga poremeti. Ja sam takva, ja ne dam na svoje, ali mi on ne da. Sa Bojanom i Anđelom mi ne dozvoljava, tu se malo naljuti. Sad mi je baš stalo do njega i ne bih volela, jer bih volela da to promenim. Želim da pokažem ljudima da se stvarno menjam. Neke Majine reakcije su me navodile na to nešto, ali uspevam da se iskontrolišem - rekla je Anita pa se osvrnula na Matoru.
Te stvari oko Maje Marinković oko Nućija, to su stvari koje Jovana zna da pričam istinu a neće da potvrdi, tako ni od mene neće dobiti potvrdu. Ja ću pokušati da zadržim to za sebe, ali ću uvek uzvratiti - rekla je Anita.

Za to vreme je u rehabilitaciji došlo do razgovora između Janjuša i Aneli u kojim su jedno drugom izneli sve probleme i na taj način pokušali da definišu svoj odnos,

Naredni koji se našao u Šiša baru bio je Anđelo Ranković koji je komentarisao svoju vezu sa Anitom, ali i ostale situacije u Beloj kući.

Smatram da je do toga jer bi voleli da je drugačije kod nas. Sami vide da je nama lepo i da uživamo, verujem da su se ustremili i da bi voleli da je kod nas loša situacija, da stvarno nema strasti i hemije, to bi stvarno voleli. Ne uspeva im ništa, pa ih to još više iritira. Smatram da ona stvarno ceni i poštuje moje mišljenje i misli kao ja. Kada je bilo nešto, ona mi je rekla: "Hajde prvi ti reci", mnogo volim kod nje što imamo ista mišljenja za neke ljude...Tako da, mislim da se zbog toga dopunjujemo. Ne bih mogao da budem sa osobom koja drugačije misli od mene, e tada bi sve bilo fejk i na silu - rekao je Anđelo pa se osvrnuo na Matorino ponašanje:
Ja sam rekao da ne mogu da komentarišem niti me zanima, ali sa strane kada slušam, imam pravo da iskažem svoje mišljenje. S druge strane, Anita je moja devojka, imam pravo da je branim i kada nije u pravu i kada bilo ko bude želeo da je uvredi. Što se tiče Matore, šta da joj radim, bilo je šta je bilo, Anita je sada moja devojka, braniću je i savetovati, ali neću da pričam da ona nekoga provocira - rekao je Anđelo.

U jednom momentu nakon razgovora koji su imali, Janjuš i Aneli su se prepustili zagrljaima, te su počeli i da se ljube.

Janjuš i Aneli su nakon toga jedno drugom izjavljivali ljubav, te su oboje zaplakali i sve vreme govorili kako ne mogu jedno bez drugog.

Usledio je razgovor Matore i Darka, u kojem je ona sa suzama u očima otkrila kako se oseća i koliko joj je teško da se bori da nastavi dalje.

Ko su ljudi u kući koji tebi čine boravak lakši i koji te hrabre i vode - pitao je Darko.
Milena, Marko, Lejdi Di, cela ona ekipa koja je uz mene od početka. Nisam ni obratila pažnju, ali uglavnom su svi bili tu u ovakvim situacijama...Najteže mi je ovih dana padale te neke stvari...Razmišljala sam šta bih ti rekla, danas kada se ovo desilo, nek priča ko šta hoće. Ja pričam jedno, drugo se priča, treće se govori. Neko ti kaže da se prati 24 sati strim, a onda ona kaže da se brak ne važi u Srbiji...Ono što mi je najsvežije jeste situacija sa tobom. Ako ja tebe zamolim za reč da prestane, tako je bilo i za ormar, bila sam kriva. Ja sam znala i za Bebicu i za Aneli. Ja sam juče Anđelu jasno stavila do znanja da znam i njegove priče i prijatelje, on na tako elokventan način podvuče da sam ja sve loše, da bi ti pomislio: "Ovaj dečko lepo izlaže, ne vređa". I treba da se brane, al nemoj da mi kažu da me ne diraju. Imaju isti cilj i interes, a to sam ja. Anđelo sklanja Anitu od mnogo svađa, a kada sam ja u pitanju, njemu to ne smeta. Kada ga ja pitam: "Je l' ti čuješ šta tvoja devojka priča", da ti nisi, citiram, ušao, ja bih i dalje s Matorom. Je l' normalno da pušta svoju devojku da na pitanja novinara ili gledalaca poredi dve veze?! On nju brani dodatno da us**e meni. Druže, je l' ste srećni?! Oboje me poznaju i znaju da kada me čačkaju na finjaka, da ću ja jednom da prećutim, pa da iskuliram, pa onda sarkazam, ali sto puta neću...Da li su oni meni bitni?! Da li mene neko vidi da ja blejim tamo gde su oni?! Ne - rekla je Matora.
Tako je radila i sa mnom, daleko im lepa kuća. Borila sam se sa vetrenjačama. Sve i da je tako, da ja radim to što oni kažu, zašto imaš potrebu da ispričaš šta ispričaš i da nastaviš da pljuješ po meni?! Sto posto Anita je ispričala sve Anđelu, Anđelo njoj, imaju tačno tako: "Slobodno pričaj...". Anđelove odbrane su tri puta pale u vodu, jer ga je Anita demantovala. Zahvaliću se Sanji Stanković što mojim roditeljima i prijateljima čestita sve. Da se ja pravdam, da ja govorim...Kao što je Anđelo Ranković ponovio da me poznaje, poznajem i ja Anđela Rankovića, ali ja o njemu neću pričati...Može slobodno da navede ljude poimence koga sam izdala i povredila, jer on meni nije dao. Neka mi da imenom i prezimenom. Čovek mi priča da je prešao u drugi lokal, a ti si sada našao da otvoriš oči za mene i Teodoru Džehverović, pa si poslušao mišljenje onog kog poštuješ, nije Lepi Mića, a kao nećeš da čuje javnost i učesnici. Kune se u Alekseja i laže - rekla je Matora.

Miiljana Kulić je potom Darku otkrila da su ona i Jelena Ilić u sjajnoj komunikaciji, pa je priznala da je rešila da okrene list u svom životu.

Jelena je fenomenalna žena prema meni, šiša pse, pa sam je malo ispitivala o Marinkoviću kako je imala živaca za njega, pričala mi je da je nekoliko puta išla, pa je on zove da se vrati. I onda je tako ispitujem, ne što me on zanima, nego da čujem. Ne, Jelena ga ne podržava u mnogim stvarima, to mi se sviđa. Jelena ničim izazvano ispašta kada on mene vređa. Loš je otac, radio je sve zarad rijalitija i par klipova. Dospeo si ovde do petgo mesta jer su ti ljudi poverovali da ćeš biti dobar otac, da si se promenio - rekla je Miljana.

Nenad Macanović Bebica je progovorio o pomirenju sa Teodorom Delić nakon njihovih žestokih sukoba.

Ne možemo da funkcionišemo jedno bez drugo. Onda smo našli taj model, usvojili smo model ponašanja. Otprilike je sve kao od Nove godine, samo su finese u pitanju. Ona uvek hoće nešto više, uvek želi da bude u centru pažnje, mene možda nekada povuče da je zapostavim. Čekam Slađu Bošković, nešto su se kladili da će Teodora biti sa Urošem, onim pirotom sa Dunava, da ih sve postavim na mesto...

Teodora Delić je nakon toga ispričala kako je došlo do pomirenja nje i Bebice, a potom i priznala da li će prekinuti druženje sa Nemanjom Gačićem.

Usledilo je komentarisanje Marka Đedovića. Naime, on je kod Darka otrkio kako gleda na aktuelne teme u Eliti:

Sada mi je prišla Aneli, pomirili su se, sada su zvanično u vezi. Isplakali su se, sve vreme je plakao, pričao da je voli. Ja sam već dva tri dana, posredujem u toj komunikaciju jer sam video da je Janjušu sve gore i gore. Ne zna se šta je gore da li kada je Miljana napadne ili Mića kada je brani. Rekao mi je da ga je iznervirala rečenica: "Pitala je mamu za Alena da bi njega isprovocirala da je on sa ženom"...To vezano za Munju, pa šetnja s Munjom, ona devojka nije normalno. Kako ona razgovara sa mnom i kako za stolom?! Ona sa mnom priča normalno. Samo da ona ne bude kriva, umesto da kaže: "Kriva sam, a u pi**u materinu" - rekao je Đedović.
Danas ti se Ša žalio i ponovo: "Vi ne vidite šta ona meni radi i priča" - rekao je Darko.
Nisu normalni ni jedno, a ni drugo. Njegove reakcije su stravične, ali ga ona je*e na sitno i ne vadi. Ja nemam šta da mu kažem, ne možeš ga promeniti. Njemu se ne usuđujem da mu kažem nešto, ja njoj kažem: "Je**te, kao upravnica logora izgledaš", stalno neka namrštena faca - rekao je Đedović a oonda se osvrnuo na Bojanu Šparavalo.
Ja ne znam šta je ovo, ja ne znam da li se ti sprdaš ili se oni sprdaju. Ti da dovedeš nekoga ko nije gledao rijaliti...Nemoguće mi je da je žena sve to izmislila. To je sačuvaj me Bože, ne znam da li ima neko da se bavi ovime. Nije isto gledati i učestvovati sa ovim ludacima. Da l je deda stvarno šlogiran ili nije?! Da li je ujak polivao dedu čorbom, da li ima tetku u Sarajevu ili nema?! - rekao je Đedović.

Nenad Alekić Ša je otkrio Darku kako gleda na njegove sukobe sa Mionom Jovanović pa otkrio da li će se njih dvoje proimiriti.

Sa druge strane Miona sve vreme govori kako ona nije kriva za sukobe nje i Ša, a ona je otkrila da je Maja Marinković njen fan.

Dokšlo je vreme za izbacivanje. Nominovani su bili Helena Foks, Anđela Šparavalo i Sneža Kušadasi. Sa najmanje glasova iispala je Helena.

Tokom Mićine igre istine, Jovana Cvijanović je otkrila da je bila u vezi sa fubalerom Andrijom Živkovićem.

Nakon toga došlo je do sukoba između Gačića i Bebice zbog Teodore Delić, te je Milena Kačavenda otkrila da zna da se Teodora dopisivala sa Zvezdanom Slavnićem.

Autor: N.B.