AKTUELNO

Pevačica Nada Topčagić već godinama vrele letnje dane sa suprugom Zlatanom Đorđević provodi u vikendici na Tari, na kojoj je pre nekoliko dana pao i slomio zglob i čeka operaciju.

Ona je tu napravila mali raj za uživanje, a neretko ugosti i kolege sa estrade. Kućica koju krasi pogled na četinare mesto je u kom se ona najbolje odmara je opremila najlepšim kožnim nameštajem, a pre izvesnog vremena sobu na drugom spratu je proširila.

Ispred kuće je veliko dvorište iz koga se prostire predivan pogled na okolna mesta, a sve je uređeno u retro stilu.

Nada i njen suprug Zlatko ovde ne provode vreme samo tokom leta, već kad god imaju priliku za to, pobegnu na nekoliko dana iz Beograda.

Omiljeno godišnje doba u njihovom domu je jesen, kada pevačica upravo u vikedici na Tari priprema zimnicu.

- Često idemo na Taru, to je naša druga kuća. Verujte mi da bih tamo mogla non-stop da budem. Imam obaveze i morala sam da se vratim u Beograd, ali ću uskoro opet ići u vikendicu na nekoliko dana. Sad mi prija da malo budem sa sinom, snajom i unucima, baš smo ih se uželeli - pričala nam je jednom prilikom Nada.

Inače, ovo nije jedina nekretnima u njihovom vlasništvu, par poseduje stan na Kosančićevom vencu u samom centru Beograda, kuću u Crnoj Gori na obali mora, vilu u Starim Banovcima i još jednu u Beogradu.

Autor: Pink.rs