AKTUELNO

Pevačica Nada Topčagić trenutno boravi na Tari sa suprugom Zlatkom Đorđevićem, međutim, umesto da uživaju u lepim februarskim danima, vreme provode po bolnicama.

Nada je otkrila da ima jako puno posla oko kuće, ali i oko supruga koji je zadobio ozbiljnu povredu ruke, te da uopšte ne stiže da uživa.

- Toliko posla imamo oko kuće, uživam tek kada sam u hotelu. Ovako ne mogu da se opustim, moram mnogo da radim, da sređujem - rekla je Nada i ispričala kako je njen suprug povredio ruku.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

- Došli smo pre pet dana, a odmah uveče je imao nezgodu. Ja sam mu kao neka ptica zloslutnica sve vreme govorila: "Nemoj da ideš oko kuće, ima puno leda". Bili smo u komšiluku da popijemo kafu, a kada smo se vratili, otišao je da zatvori kapiju. Tvrdio je da nema leda, ali ga je ipak bilo i pao je. Zdrobio je zglob desne ruke. Bukvalno je bolje bilo da je slomio ruku, ali ne, zdrobio je. Otišli smo kod doktora da mu pruže prvu pomoć, nisam znala ni koje su procedure. Čekala sam dva i po sata policiju. Snimio je zglob, a onda su nam rekli da moramo da idemo u Užice - rekla je Topčagićeva u jednom dahu, a njen suprug je u šali dobacio.

- Pitala me je policija: "Kako ste se povredili?", a ja sam im rekao: "Nada me je gurnula!" - rekao je on kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Topčagićeva kaže da je povreda ozbiljna, te da Zlatko neće moći da reši problem bez operacije.

- Otišao je kod nekog dede koji namešta zglobove na Mokru goru, tako da mu je sada zavezana ruka, ali će verovatno biti potrebna operacija. Poslala sam fotografiju jednom prijatelju ortopedu koji radi na VMA, rekao mi je otvoreno: "To je vrlo za*ebana povreda, moraće da ide na operaciju".

Autor: Pink.rs