AKTUELNO

Mnogi od vas već imaju svog favorita, ili više njih, a ako ste među onima koji ne mogu da se odluče, možda će se baš večeras to promeniti.

Dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" već četvrtu sezonu zaredom nosi titulu omiljene emisije koju rado gledaju sve generacije. I večeras će svi porodično pratiti kanal Televizije Pink posle 21:30.

U drugoj emisiji četvrtog kruga devetoro talentovane dece boriće se za osam mesta u sledećem krugu, zbog čega su na velikoj sceni dali samo ono najbolje.

Foto: TvPink Printscreen

Stručni žiri, u čijem sastavu su Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević, Sergej Ćetković i Milan Stanković, uvek je odlično raspoložen, pa će i u večerašnjoj emisiji zapevati.

Osim žirija, raspevani će biti i Teodora Tara Stojanović, Mia Mustafa, Luka Utvić, Fani Trančeva, Bobana Milić, Sofija Stević, Lana Vučenović, Tomislav Božović i Petar Bulatović.

Mališani su iz kruga u krug sve bolji, a žiri ima samo reči hvale na odabir pesama i scenske nastupe kojima takmičari u "Pinkovim zvezdicama" počinju da pridaju sve više pažnje.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

U nastavku možete videti samo delić onoga što vas očekuje u večerašnjem izdanju emisije "Pinkove zvezdice" koja je na programu Televizije Pink posle 21:30.

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

#emisija

'