AKTUELNO

Ako ste mislili da ne može da vas oduševi više nego što već jeste, glumac je dokazao suprotno.

Popularni glumac, Burak Ozčivit, postao je miljenik žena otkako se pojavio u istorijskom spektaklu "Sulejman Veličanstveni"  i ulogom Malkočoglu Bali-bega potpuno oduševio lepši pol širom sveta.

Još veće simpatije Burak je pridobio ulogom Kemala u hit turskoj seriji "Beskrajna ljubav" koja se emituje na Televiziji Pink, a koja obara sve rekorde gledanosti.

Osim besprekornim izgledom, Ozčivit je žene oborio s nogu i svojim karakterom, a mnogi su mislili da nakon reklame u kojoj na planini spašava jelena, neće moći da iznenadi svoju publiku.

Međutim, Burak je još jednom uspeo da potpuno raspameti sve fanove širom sveta.

Naime, on je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio kratak snimak iz Dubaija, gde je imao priliku da se druži sa onima koji ga vole, a na kom se našao u nimalo naivnoj situaciji.

U videu, markantni glumac u rukama drži sokola, a njegov osmeh u takvoj situaciji je dokaz koliko je neustrašiv.

Burak je već imao bliski kontakt sa ovom pticom grabljivicom, tokom snimanja serije "Sulejman Veličanstveni", s obzirom da je u tom periodu svaki dvor imao sokolove.

Na oduševljenje ženskog dela njegove publike na ovim prostorima, Buraka, u ulozi Kemala u najgledanijoj seriji "Beskrajna ljubav", možete gledati svakog dana od 20 časova samo na Televiziji Pink!

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Đurović

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

'