AKTUELNO

Otkrila da li se sad bolje oseća!

Večerašnji gosti emisije ''Amidži šou'' su: Tamara Đurić, Darko Lazić, Zera, Mirko Kodić, Nadežda Biljić i Dragana Marinković Maca. Na samom početku emisije Tamara je progovorila o nedavnoj operaciji smanjivanja grudi, tačnije o vađenju silikonskih implanta iz poprsja.

- Ja sam se jedno jutro probudila i shvatila da mi tolike grudi smetaju... To je bio okidač, smetalo mi je i što su haljine šiju po nekom kalupu. Pa problem je bio što sam dole XS, a gore XL. Sad su silikoni kod mene kući u garderoberu - kaže Tamara i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Moje grudi su i dalje tu, silikonski implanti su na ormaru i skupjaju prašinu. To je jedan pehar iz mog života. Ja sam s njima živela i ne kajem se što sam ih imala, a sad se nekako oslanjam na harizmu. Jednog dana će sve žene koje imaju šest kilograma na grudima morati da ih skinu. Ja imam mnogo više samopouzdanja sad kad nema silikone, osećam se lepše i prihvatljivije duštveno. Ja imam devojčicu i kad odem u vrtić, one se primete šta god da obučeš, svi te gledaju u grudi - poručila je Đurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku:

Autor: Pink.rs