AKTUELNO

Minona sestra otkrila kako gleda na njen razgovor sa Stanislavom i da li je vidi sa Ša u vezi!

Kako je prošle noći ponovo došlo do Igre istine u hotelu u kojem se trenutno nalaze Miona Jovanović i Stanislav Krofak gde su po prvi put bili iskreni jedno prema drugom, potegla se tema o tome da između njih i dalje postoje emocije.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Minoninom sestrom koja nam je prokomentarisala razgovor Mione i Stanislava, ali je pored toga otkrila da li po njenom mišljenju Nenad Aleksić Ša i Miona imaju zajedničku budućnost:

Izuzetno mi je drago što se taj razgovor konačno dogodio i što nije ostalo nerešenih pitanja, verujem da će i njoj lično biti dosta lakše i da je skinut veliki teret sa njenih leđa. Što se zabrana tiče, oni su učesnici rijaliti programa i dužni su da ispoštuju sve zadatke koji su postavljeni u skladu sa očekivanjima produkcije ali i naroda. Što se tiče budućnosti odnosa Mione i Nenada, oni su dvoje odraslih ljudi sposobnih da sami donose svoje odluke, međutim zatvoren prostor i toliko meseci provedenih unutra (a za neke čak i godine učestvovanja), dovele su do potpuno iskrivljene slike stvarnosti i realnosti. Govoriću samo što se Mione tiče, ali smatram da je ista situacija i što se tiče druge strane-izlazak u spoljni svet će doprineti tome da joj se otvore oči, kompletno će sagledati celu situaciju, zagrliće svoju porodicu i prijatelje i bez ružičastih naočara videti šta se sve dešavalo proteklih meseci.

Foto: Pink.rs

Mionina sestra nam je otkrila da joj na neki način nije jasno što je Jovanovićeva uplovila u ljubavni odnos kada je u Elitu ušla kako bi se promovisala kao pevačica:

Ukoliko se nakon svega toga ne dogode drastične promene u njihovom odnosu na bolje (jer na gore nadam se da ne može), onda sam sigurna da će tom odnosu tada biti kraj. Ona u rijaliti nije ušla da traži ljubav svog života, već da izgradi svoje ime, postane prepoznatljiva, zaradi novac i započne svoju karijeru. To će joj nakon izlaska biti prioritet i sigurna sam da neće dozvoliti da tome iko stane na put.

Autor: N.B.