AKTUELNO

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić udavala se čak četiri puta, a jednom je čak uhvatila muža u prevari.

Naime, nakon braka sa Tomom Lukićem, sa kojim je, kako je sama pričala, proživela pakao zbog njegove ljubomore, pevačica se 1977. godine udala za tada uspešnog estradnog menadžera Vladimira Perovića, a ovaj brak potrajao je sedam godina.

Međutim, pevačica je uhvatila Vladu u preljubi, i to u njihovom porodičnom domu, a odmah posle toga su okončali bračnu zajednicu. Lepa je svojevremeno i opisala ovu neprijatnu situaciju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - ispričala je pevačica u jednom intervjuu.

Međutim, budući da je on danas u braku sa Suzanom Perović, mnogi su pomišljali da je kraljicu narodne muzike prevario upravo sa njom.

Foto: Red TV

Suzana je nedavno govorila o ovome i otkrila da li je u pitanju ona ili neka druga ženska osoba.

Naopako! Kao prvo, ja sam i dalje u braku sa njim... Kako i zašto i zbog čega, to je samo moja stvar. Mi smo izloženi javnosti, tako da ljudi prave spekulacije na razne načine, rekla je Suzana.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

To sam baš čula, da su bile neke izjave kada sam izašla iz rijalitija, da sam ja ta žena koja je uhvaćena u toj preljubi. Ne! Na žalost ili na sreću onih što su tako mislili, nisam to ja. Bila sam isuviše mlada kada su oni bili u braku, imala sam nekih 12 godina kada su se venčali, koliko znam iz Vladinih priča. Tako da ja to nisam, to je neka druga osoba u pitanju. Naravno, ja to ime neću izgovoriti jer ne volim o tome da pričam, to nije ni deo mog života i nisam učestvovala u tome i nemam pravo da prozivam tog nekog", objasnila je ona.

Autor: Pink.rs