AKTUELNO

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić decenijama unazad je na samom vrhu estradnog neba, a zbog svoje karijere odrekla se mnogih stvari u životu.

Pevačica iza sebe ima tri braka, ali se nije ostvarila u ulozi majke, o čemu je jednom prilikom otvoreno govorila.

Naime, ona je svojevremeno otkrila da je u mladosti ostala u drugom stanju, ali da joj je u tom trenutku karijera bila bitnija, te je prekinula trudnoću. Ipak, nakon abortusa nije više uspela da ostane u drugom stanju.

- Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim - rekla je Lepa i dodala da bez obzira na to što nema svoje dete, ipak ima nekoga za koga bi dala sve:

Foto: TV Pink Printscreen

- Imam ja svog bratanca, unuku i unuka od rođenog bratanca za koje bih sve dala, čak i život. Njima pomažem uvek i kupujem im šta god im treba - iskreno je ispričala Lepa za Svet.

- Ja nisam žena koja će da sedi u četiri zida. Kad bih prestala da pevam, otišla bih za tri meseca. Ja sam usamljena, muž mi je umro, decu, unučiće nemam. Imam od bratanca, ali oni imaju svoje roditelje, njih volim, ali nemam svoje. Da treba da se savijam oko njih, tu bih se zabavila. Kad mi neko kaže da smo isto godište, a ima jedan zub u glavi, ja se uplašim - pričala je ona.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, prvi muž Lepe Lukić bio je Toma, sa kojim je bila sedam godina u braku, a nakon razvoda zadržala je njegove prezime.

Estradni menadžer, Vladimir Perović, bio je drugi Lepin suprug, a njihov brak isto je trajao sedam godina. Perović je tvrdio da je pevačici ostavio svu imovinu, a da su njemu ostala dva automobila i 200 odela.

Godine 1999. upoznala je u Kanadi Milana Milovanovića i sa njim je bila do 2019. u braku.

Autor: pink.rs