AKTUELNO

Noć koja će promeniti sve!

Prošlu noć u Eliti obeležila je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću kako bi takmičarola čitao pitanja koje su za njih postavljali gledaoci najgledanijeg rijaliti projekta.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Prvo pitanje bilo je za Marka Janjuševića Janjuša:

Kako si legendo - glasilo je pitanje.
Dobro, bolje, hvala na pitanju, dobro je, bolje ide...Najčešće razmišljam o toj situaciji, šta god neko da priča, to ti prođe samo. Jako je velika stvar, sveže je, non stop ti nešto prolazi - rekao je Janjuš pa otkrio da li krivi sebe za neke stvari:
Sebe jedino što krivim je što nismo više vremena provodili zajedno i što sam otišao putem u kom sam malo vremena sa svim članovima porodice provodio malo vremena. Baš je bio lep, totalno drugačiji od svih - rekao je Janjuš.

Usledilo je pitanje za Aneli Ahmić:

Da li je realno da ti kriviš Janjuša za nešto što nie uradio, a ti si toliko ispala nepromišljenja i glupa? - glasilo je pitanje.
Ne krivim ga. Naravno da mislim da sam pogrešila, od početka ne znam da kažem kako treba i to sam ja - rekla je Aneli.
Aneli nema strljenja i mnoge stvari uradi kako ne treba, kada je otišla kod njega. Ja sam govorio da mora postojati osećaj da odeš i da ćutiš sa njim. Ako krene u neku komunikaciju, krene pa ne krene. Nije bitno u tim trenutrcima ni da li su u vezi, ni da li nisu. Mislim da je Aneli mama ukanalila, iskreno tako ja mislim. Ona je u svom nestrpljenju piutala šta šta šta, i napolju je našpravila karambol. Onda je otišla kod Janjuša glupo i nepromišljeno i pitala ga da li će biti zajedno, šta da ti kažem kada ti imaš dečka napolju, da li si me lagala ili nisi. On je pita, ona ga slaže i dođe na pretres. Ona nema grama strpljenja u sebi, moraš da naučiš da taktiziraš u tim situacijama, čoveku treba odgovor da li smo sa nekim napolju. Šta on da kaže kada ona laže, ona kao da ima dve tri istine ili dve tri laži i da bira koju će izvući. Rekao sam joj da se smiri i da čeka, nikome nije u tim trenutcima - rekao je Marko.
Tvoja reackija je šta ti uradiš, to osećaš, može da se desi da se zbuniš. Ne možeš doći ležiš pored mene i lažeš me šta je bilo, a ja gledao. Nisam ja došao ovde i zbog nekog što je ona čestitala Novu godinu ja završio. Najlakše je reći nedostaješ mi, ne poklapa se, izgubila se mnogo. Ja gledam i ne verujem. Možda ti ne znaš šta je ljubav, nemoguće je da posle 5 dana ti pitaš za neku tvoju simpatiju, jel me razumeš? Nemoguće je, znači ti u glavi kažeš daj da imam siguricu, kao da moraš da imaš nekoga. Kao da ti je bitno da li će te neko čekati, ako ne uspeš - rekao je Janjuš.

Aneli je nakon toga saznala da je Janjuš njenoj ćerki poslao novac, te je zanemela, i pohvalila Janjuša da je "veličina".

Janjušu može milijardu stvari da se pripiše i kaže, ali da mu se kaže da nema osećaja i da je loš otac, ne može ni u najgorim svađama, ne može ni na pamet da padne da mu se izgovori. To, vezano za Noru, njemu svaka čast i nešto što svakako definiše njega kao čoveka. Za njega može da se kaže da je ku**ar i ovo i ono, okej, to stoji. Ali za njega može što se tiče dece da se kaže samo nešto najlepše. Saznali smo i da je ta Aneli najgori ološ na svetu i najgora, to ne daje za pravo nekom tamo da se tako ponaša. Pogledajte Janjušev odnos prema tuđem detetu. Njega (Asmin) ne intresuje da li njegovo dete ima da jede i pije, ali ga intresuje da li Stanija ima Roleks - rekao je Đedović.
Ovo mene nije iznenadilo, znam odlično kakav je Janjuš, to je zapravo on što se tiče tih stvari brige o deci. Tako se ponašao od prvog dana, meni to ništa nije novo, očekivano je od njega. Ja sam mu rekao da to njeno nestrpljenje će je koštati glave, ja sam joj milion puta rekao da ćuti i da sačeka. Evo večeras normalnije priča i da razmišlja šta priča. On je video neke stvari kojih ti izgleda nisi svesna, pusti ti, možda ti nisi svesna nečega što si radila. Evo on je sada rekao: "Ne možeš da pitaš za Alena i posle pet minuta ti voliš Janjuša", okej, ja mislim da ona voli njega. Mora ona kod sebe neke stvari da popravi, vidim da je teško i da je potrešena. Rekao sam joj da šta god on da joj kaže da ćuti i da pretrpi...Zamisli kako ona to kada dođe ovde Stanija i drži joj moralne pridike i još je kao ona gora od nje?! Pa zamisli to! - rekao je Mića.
Ovo ništa ne može da promeni o pričama za Staniju, a ja gledam vezano za dete šta se desilo. To da li je neko odron, ološ, đubre, ku**a, to ništa ne menja stvar njegovog odnosa prema svom detetu i Stanije u toj priči koja pokušava da odbrani nešto što je neodbranjivo - rekao je Đedović.

Tokom kraćih reklama, Aneli se pravdala Vanji Živić, te je otkrila da ona voli Janjuša, ali da neće nikome da se pravda, a onda priznala što je ljubomorisala,

Naredno pitanje bilo je za Milenu Kačavendu.

Odakle odjednom uzdizanje Maje Marinkoivć, a spuštanje Aneli, ipak si i ti žena - glasilo je pitanje.
Potpuno je netačno da ja forsiram Maju, i da se postavlja tema da li je kuma odrala Maju. Ja nikad nisam rekla da Aneli boli du*ei to ne mislim. Pokrenulo see da sam ja rasturačica veza, ali ja samo iznosim sovje mišljenje. Vreme prolazi, odnosi se menjaju. Ja zaista jesam ono što ljudi mogu da vide, ja se niučije odnose nisam mešalaa. Ja se u stvarnom životu ne mešam u tuđe živote. Pokrenula se tema o odnosima ja uvek žene mrzim, u odnosu Aneli i Janjuša bli su klipovi i njena izjava gde je ona mene optužila da se on meni sviđa. U ovoj situaciji ja imam pravo da podržim odnos gde se emocije jasno vide, ja sam žena koja vidim da između Janjuša i Maje ne postoji taj odnos, mnogi nisu očekivali da će ona prići. Maja je ušla u 6 ujutru, ja sam je pitala šta ti je, ona je rekla da je povraćala, nije ni rekla nego prošaptala jako mi je žao Janjuša. Što se mene lično tiče Aneli nije pokazala empatiju kakvu sam ja očekivala, ja sam reklla da znam šta radi pusti. Šta ja radim i zašto nisam bila brutalno iskrena zato što smatram nda je u ovakvim situacijama je najlakše se ostviti na ljude. Ja nisam raspalila paljbu, dala sam joj vremena. Svi su imali prilike da vide njenu reakciju za Alena, onda se priča okrenula na mene i Maju. Bilo mi je očekivano da će u nekom trenutku saopšiti Janjušu. U vreme kada je on izveden ona je imala oscilacije, mislim da ona jeste tip žene koja ne može sama, koja uvek ima odstupnicu. Sada kada vratim film, Aneli je ponavljala da nije sigurna, a mislim da je itekako u pozadini znala da tamo negde postoji neko sa kim je imala neki emocionalni odnos. Kada je ona uspela da razvije odnos, da bi nekom rekla čekaj me. Ona je rekla da je to porodični prijatelj i onda ja kapiram da se taj čovek pojavio i ostvarili su neku emociju. Dođe mama i igrom slučaja, ili namerno iznese ovo što je Marko rekao i Aneli use*e. Mislim da je imala odstupnicu, zašto se pominje ovaj čovek ovde - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Aneli nije morala ništa da kaže, jel sam ja trebao njoj da pričam za 18 njih pre nego što ću ući ovde. Naravno da nije morala nikada, ali ako se spomene to, glupo bi bilo da dođem i da ne pitam. Ne može biti super. Čim pitaš za nekoga, nešto postoji. Kada sam došao ovde možda mi je ta situacija i delovalo mi je da će se obrisstai da će se obrisati sa nekim stvarima. Od pretresa nedelje sam ja poklopio sve kockice. Skontao sam neke stvari, nisam ja Maju izdvojio. Ona mozga nema, pravi se bar malo pametna, nešto uradi, nešto napravi, a ne je*em ti život i kažeš ne nije to i keziš mi se u facu. Neko će reći da ja teram inat sa Majom, nisam samo ja osetio, sad ću ja nju da hvalim, a nju ću da kudim. Ja sada razumem Milenu, ali je dobra i sa jednom i sa drugom. - rekao je Janjuš.

Janjuš je nakon toga rekao da on i Maja nemaju jedno prema drugom ljubavne emocije, a onda je Maja rekla da je Aneli samoživa.

Janjuš se u jednom momentu odvojio i razgovarao sa Jovanom Tomić Matorom, te je priznao da mu se od "Pretresa nedelje " totalno promenilo mišljenje o Aneli.

Nakon silnih izlaganja Aneli Ahmić o Marku Janjuševišu Janjušu, u razogovoru sa Markom Đedovićem otkrila da ne zna šta radi, te joj je Marko rekao da odaje utisak da nju Janjuš uopšte ne zanima, a ona govori da joj treba da Janjuš veruje u nju.

Usledio je sukoba Maje Marinković i Aneli, te je Maja stavila Aneli do znanja da će biti uz Janjuša uvek.

Nakon pauze za reklame, Aneli i Maja su nastavili sukob za stolom. Naime, Nenad Aleksić Ša i Aneli tvrde da je Maja išla kod Janjuš i pitala ga kako je zarad kadra, a onda je Marinkovićeva rešila da ih "postavi na svoje mesto".

Usledilo je pitanje za Aneli a ticalo se Alena.

Ušla si kao prevarena žena, a sada čujemo da si imala simpatije prema Alenu koji je u braku, koja je razlika između tebe i Stanije - glasilo je pitanje.
To je bilo pre 4 godine, simpatzirala sam ga i hvalila kako jen normalan muškarac, pitala sam da li je razveden jer sam u tom momentu osetila to da pitam - rekla je Aneli.
Što se tiče ANeli odmah sam je pitala šta joj je rekla majka, ona je rekla Janjuš kao Janjuš. Dala je cigarete, apsolutno nisam videla tu bol i tu tugu za njim. Apsolutno se sdlažem da je Maja više empatije pokazala. To što je Januuš uraio za nju je za svako poštovanje, to je prva osoba za koju je Januš rekao da želi da je oženi. Koji ku*ac je Alen onda u priči? Sve ona nalazi bogataše, ona je meni juče rekla da će Maja i Janjuš završiti zajedno - rekla je Miljana.
Ja sam njemu dovoljno dokazala dovoljno moju ljubav - rekla je Aneli.
Bolesnice sve si glumila, a Janjuš je pokazao kakav je čovek. On je u toj situaciji razmišljao i o detetu i o tome da joj donese sliku, a ona je majku pitala da li se razveo Alen - rekla je Maja.

Janjuš je potom otkrio koliko mu znače zagrljaju sa Majom:

Prija mi svačiji, ali eto, ona je tu sad koja je došla i zagrlili smo se. Da je bila situacija kao što je bila, naravno, ja sam bio sa njom u odnosu. Nisam osetio da je Maja radila nešto namerno, ne mogu da kažem. Ja ti kažem da sam osetio da joj je žao. Ispričao sam kada je bila sa drugim momkom, ona se setila te situacije, bila je s njim, desilo se nešto pa sam ja pitao...Nismo svi isti, možda ne ispoljavamo emocije na isti način, sve ima logike da kažeš. Nije mi isto sada sa Majom ili sa Aneli, da mogu lagano kao što mogu sa Majom. Maja i ja, daće Bog da ovako budemo do kraja rijalitija, ne samo do kraja, nego uopšte. Ona mi je rekla da joj je žao što mi je neke stvari rekla - rekao je Janjuš.
Ovde ti ljudi gledaju kroz sebe, misle da ako budeš s nekim iz najbolje namere, oni gledaju to kao da radiš to zbog nečeg drugog. Ja sam njega iskreno zagrlila i legla pored njega, ali da ne misli ona da sam joj pretnja. Mislim, boli me uvo za nju kada nju ne zanimaju neke druge stvari - rekla je Maja.
Ti zapravo kao da si, hladna si, pokazuješ da si hladna. Kada Mića kaže da ti mama hoće da budeš sa tim dečkom, ti ćutiš kao tele. Da si normalna, ustala bih zbog tih ljudi i rekla da nije niko za to. Druže, ti drugima daješ sama da o tebi smatraju da si budala...Kome ti možeš dokazati da se ništa nije desilo?! Ko će tebi da poveruje?! - rekao je Janjuš.
Evo i da sam bila, to je bilo i prošlo. Ništa sa čovekom nisam imala, ni dodir - rekla je Aneli.

Aneli je nakon toga dobila pitanje o Alenu, i o tome da treba da prizna ko je on zapravo, tačnije da kaže da je on porodični prijatelj, što je ona rekla da je uradila.

Samim tim kada si ustala i rekla dala si mi za pravo da pomislim da ste krili od vaše familije da ste imali nešto, ja ne tvrdim, nisam vam držao sveću. Druga stvar da ti kažeš da si imala simaptije prema kućnom prijatelju - rekao je Janjuš.
Milane vidiš da je rekao da mu je Siata to rekla, ja bih mu to i rekla, ja sam došla u rehan mi smo ćutali, bila je neugodna situacija, pa me pitao, pa se ja nasmejem nema ništa - rekla je Aneli.

Naredno pitanje bilo je za Teodoru Delić, a ticalo se njene ljubomore:

Nisam ljubomorisala, rekla sam mu da nema potrebe da se bori sa njom, rekao je da jedva čeka da dođe Zola da se odvoji od njega, rekla sam do to može da bude iz dva razloga. Da to može biti u rijaliti modu ili da oseća nešto prema njoj, jedno ili drugo, svakako loše za našu vezu. To znači da njemu uopšte nije stalo - reekla je Teodora.
Ovo što ona priča nema nikakve veze, mislim da je samo tražila razlog da me se reši. Sve laže, samo je tražila razlog. Boli nju uvo, danas je opet sela pored Gačića - rekao je Bebica.

Nakon toga Bebica i Miljana Kulić su ponovo zaratili, pa je obezbeđenje moralo da uđe u Belu kuću.

Jovana Tomić Matora je dobila pitanje od gledalaca o Aniti i njenim komentarima, pa je javno priznala da je počela da je mrzi.

Nakon toga MIlena Kačavenda i Aneli Ahmić su progovorile o njihovom prijateljstvu i o tome kako je Milena sve vreme skretala pažnju dok Janjuš nije bio u Eliti da ne sluša priče ljudi, ali da je Aneli nije slušala.

Naredno pitanje bilo je za Matoru, te su ona i Anita ušle u raspravu. Naime, Matora je otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim devojkama, a potom je priznala da su je mnoge stvari povredili, pa je udarila i na Anđela.

U kakvom god odnosu da je Anđelo sa njom, ima pored sebe biseksualku, a još gore je ako je ušla u brak radi interesa. Zabolele su te igračkice, pa bi sada da mi je**vaš ženu. To je živa istina! Branila sam te od Žane, a svi znaju šta je bilo - urlala je Matora.

Usledio je rat na više forntova,te je Ivan Marinković otkrio da je uubeđen da je Anđelo pikirao Anitu, a onda se sukobio sa Bojanom i Matoro,

Jovana Cvijanović je nakon toga priznala da li je planirala život sa Peđom Medenicom. Ona je nakon toga progovorila o vrelim akcijama u krevetu sa Peđom, te je i proznala da je MC Stojan pervarzniji od njega.

Ivan Marinković je potom otkrio kako gleda na odnos Terze i Milice te je priznao da je par puta uhvatio Danku i Terzu kako rzgovoraju.

Elita je i prošle noći oborila sve rekorde gledanosti, a šta će se sve dešavati i koliko će se odnosi u Beloj kući promeniti, ostaje nam da isratimo na TV PINK.

Autor: Pink.rs