AKTUELNO

Dobro se setila!

Opšta pometnja nastala je danas u Zadruzi kada je Veliki šef saopštio da će u kupatilo biti postavljene kamere, jer je pravilo da se u njemu u isto vreme ne mogu naći dve osobe kršeno više puta. Iako su opominjani nedavno, zadrugare je očigledno bilo baš briga za ovo jer su mislili da neće biti kažnjeni.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su sinoć Nemanja Đerić ekson i Jelena Krunić bili u kupatilu zajedno, mnogi smatraju da su oni krivi za ovo, zbog čega je najveći haos napravila Jovana Tomić Matora. Ona se oko toga raspravljala nasamo sa Jelenom o čemu možete pročitati OVDE.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je i za stolom u dnevnoj sobi ponovila svoje reči pred svima, a onda je krenula opšta rasprava. Đekson je pokušavao da ubedi sve da sigurno kamere neće snimati intimne stvari koje rade, ali to mu nije polazilo za rukom, a onda je ustala Kija Kockar i priznala svoju krivicu:

Prelomilo se na njima, ali, eto, i ja sam kriva, govorim u svoje ime, i ja sam bila u WC-u i ovo je i moja krivica! - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE ZNAO DA GA SVE VREME SLUŠA: Miki razvezao jezik i osuo paljbu po Kiji, a onda je POVIKALA ONA! (VIDEO)

Kako je protekla ova rasprava i šta su jedni drugima rekli zadrugari na ovu temu, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'