AKTUELNO

Ponovo se setila Radanovića.

Luna Đogani danas je pričala o Slobodanu Radanoviću sa kojim je bila u velikoj ljubavi tokom prve sezone "Zadruge". Ova zadrugarka prvo je o pevaču razgovarala sa Stanijom i nekoliko svojih cimera, a kasnije sa Marijom Marinković.

Foto: RTV Pink

Ja sam bila spremna na sve, samo da je pored mene moja ljubav, moj oslonac. On je muškarac kog sam ja želela i da ti na kraju rijalitija okrene leđa. Znaš šta je on uradio? Otišao je kod nje! Počeo je da obnavljna odnos, da se ljubi iz Škode, da ide na godišnjicu braka... - pričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Savo Perović je tako jako kratko bio prisutan ovom razgovoru između Marije Marinković i Lune Đogani, a tom prilikom izneo je i svoje mišljenje o trenutku kada je zapravo došlo do krize u ljubavnoj romansi između Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Kada je njoj umro tata, on je tada prelomio! Zbog krivice! To je bila najveća prekretnica. Kada se usr*o i promenio priču - izjavio je Savo Perović.

Foto: RTV Pink

Oni su njenu nabili krivicu da je Bože me oprosti njen tata umro zbog njega. Toliko sam sebi usr*la život! Osećam se kao g*vno, dok on priča o emisijama kako sam mu uništila život. On o meni nikada nije ništa lepo rekao. Zato će ta priča da me boli. Ja sam uj*bala porodicu! Uj*bala sam sve, a zbog koga? On izgleda kao da stidi što je bio sa mnom! To mi kaže i Bora. Ja bih ga opet pored svega ovde, ako bi se pojavio, zagrila i poljubila - pričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Tokom ovog razgovora Luna Đogani i Marija Marinković čak su i plakale zajedno, a Marija je izjavila da razume cimerku, jer je i ona imala veliku ljubav koja se nije završila uspešno.

Mojim roditeljima koji su krv p*šali za nas dvoje, donosili mu poklone, stvari, sve... Nikada im nije pružio ruku i rekao im "hvala", nije se udostojio da pošalje poruku. Kakav si ti čovek? - nastavila je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Ja sam mu palac ljubila koliko sam ga volela. Imaš pare, imaš sve, a da li si rećan uveče kada legneš u krevet? A drugo pitanje, ako si toliko bio srećan u braku, što si to radio? Što si bio sa mnom? Što nisi ušao ovde i bio neki pevač... Nemoj da pričaš da sam ti bila prolazna stanica. Meni se povraćalo kada sam videla da se on napolju slikao pored nekih njihovih klupica u Zrenjaninu! Alo, blam veka! Kao paćenik neki! On bi prve nedelje ispao da se nije smuvao sa mnom, a sada je najveća zvezda na Balkanu! Ja bih sada tebi mogla da pričam priču da je on mene iskoristio zbog marketinga, ali neću! On kao da hoće da se opere od mene - pričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Luna je dodala i da je danas prvi put otišla u frizerski salon nakon izlaska iz prve sezone "Zadruge", jer ranije nije imala hrabrost to da učini jer je tamo stalno odlazila samo sa Slobom. Takođe je dodala i da je jutros pomislila da Sloba spava u spavaćoj sobi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'