AKTUELNO

Poznati rijaliti učesnik otkriva šta će, nakon velikog gubitka, promeniti u životu i čemu će se posvetiti u budućnosti.

Poznati rijaliti učesnik, nekadašnji uspešni košarkaš i aktuelni takmičar najgledanijeg rijaliti formata uregionu „Elita“ – Marko Janjušević Janjuš, sinoć je gostovao kod Ognjena Amidžića u najgledanijoj latenight emisiji „Ami G Show“. Nakon što je pod nesrećnim okolnostima krajem prošle godine izgubio rođenog mlađeg brata Mihaila, Janjuš se pre par dana vratio na imanje u Šimanovcima, a Ognjenu je otvorio dušu o nemilom događaju, kao i kako se nosi sa svojim bolom.

Ognjen Amidžić se potrudio da razgovor sa Janjušem vodi na profesionalan, etički i saosećajan način i da ovoj delikatnoj temi priđe sa poštovanjem prema Janjušu i njegovoj porodici.

Foto: Foto/Jelena Simonović

Nakon najtežeg perioda, Marka Janjuševića smo pitali šta će promeniti u životu i koji su mu prioriteti ubudućnosti.

Ono što bih kod sebe promenio i što su mi prioriteti u budućnosti jeste - da bih se više posvetio dragim ljudima. To bih jedino promenio u svom životu. Baš sam u emisiji napomenuo da je porodica nešto najbitnije i da što više treba vremena provoditi sa svojim najbližima. To je ujedno i moj savet svim ljudima – rekao je Janjuš.

Foto: Foto/Jelena Simonović

Sa druge strane, Ognjen Amidžić je ispričao kako se priprema za emisiju poput sinoćne, u kojoj je razgovarao sa Janjušem koji je doživeo veliku porodičnu tragediju, i kako pronaći meru u tako delikatnimtemama.

"Već dugo radim i u mojoj emisiji od prve sezone , pa do danas bilo raznih priča i razgovora jedan na jedan, gde smo se doticali i lepih i ružnih stvari. Uvek razgovor prilagodim gostu, njegovom senzibilitetu, karakteru i kako se trenutno oseća, tako da mislim da sam sa Janjušem uspeo da prođem kroz razna stanja i da se osvrnemo na sve što je aktuelno - jer njegov život je javan poslednjih nekoliko godina i sve što mu se dešava, publika je upoznata sa tim. Samo sam se naslonio na to, i trudio da ne idem preduboko u neke priče, a da opet dobijemo odgovore. Sve je bilo u dogovoru sa njim, tako da nije bilo nedoumica da li sam ga iznenadio nečim. Janjuš mi je rekao: „Pitaj me šta god želiš, ja hoću da kažem i lakše mi je ovako da kažem“ - i ja sam se vodio tim – rekao je Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Obzirom da je “Ami G Show” emisija zabavnog karaktera, pitali smo Ognjena da li je odgovornost prema ovakvoj temi utoliko veća.

"Odgovornost je velika, jer ljudima treba da pružimo neke informacije, a opet da ne prekršimo neke osnovne kodeske - da ne budemo degutantni ili bolni. Mislim da je bila mera, da smo prošli kroz sve šta se njemu dešava, kako se oseća i da smo ljudima dali odgovore. Godinama se bavim ovim poslom i prošao sam kroz slične situacije hiljadu puta, tako da verujem da su sve strane zadovoljene." – zaključio je Amidžić.

Foto: Foto/Jelena Simonović

Autor: S.P.