AKTUELNO

Nakon prošle noći tok rijalitija će se promeniti!

Prethodnu noć u Eliti obeležila je emisija "Nominacije", te je voditeljka Ivana Šopić posetila takmičare najgledanijeg rijaliti formata.

Naime, oni su prethodne noći birali između Maje Marinković i Stanislava Krofaka.

Foto: Pink.rs

Prva koja je nominovala bila je Miona Jovanović koja je najavila osvetu svom bivšem momku Stanisalvu jer je stalno novodi u negativnim anketama, pa ga je nominovala.

Nakon Mione reč je dobila Aneli Ahmić koja se zahvalila Maji Marinković na podršci koju joj pruža nakon abortusa.

Milena Kačavenda je nahvalila Maju i nazvala je najiskrenijom osobom. Ona je potom otkrila svoje mišljenje o Stanislavu i zaratila sa Miljanom Kulić.

Nenad Aleksić Ša je nakon toga otkrio da sumnja da je Stanislav pikirao Mionu da se poigra sa njom kako bi ušao u rijalitiji, da bi nakon njega Janjuš nahvaio Stanislava.

Anita Stanojlović je otkrila da su ona i Maja sklopili primirije, te je priznala da joj mnogo prija druženje sa Majom.

Anđelo Ranković smatra da Maja i Stanislav ne bi opstali u ljubavnoj vezi.

Uroš Stanić je nakon toga nikad žešće udario na Stanislava nazvavši ga patološkim lažovom i porno glumcem da bi nakon toga prozvao Maju Marinković.

Nakon Uroša, Slađa Lazić i Jovana Tomić Matora su uzdigle Maju u nebesa komentarisanjem nje i njenog ponašanja, te su je navali jedinim pravim prijateljem u Beloj kući.

Žana Omnia smatra da Stanislav nije imun na Mionu, te je otkrila da će nakon Elite njih dvoje sigurno obavti razgovor koji svi očekuju.

Bojana Pavlović je nakon toga otkrila da Maja ne treba da traži dečka u rijalitiju nego van, te je nahvalila nju i Stanislava.

Milica Veličković je poslednja nominovala te je u izolaciju poslala Stanislava jer se više druži sa Majom, a onda je voditeljka otkrila da je Stanislav nominovan od strane takmičara.

Maja Marinković se ponovo obratila Aneli, te joj je još jednom stavila do znanja da je uz nju nakon abortusa.

Voditeljka je nakon toga saopštila takmičarima da su odabrani nominovali Bojanu Pavlović i Mionu Jovanović a Nenad Aleksić Ša, nije mogao da sakrije nervozu kada je saznao da Miona ide u izolaciju sa bivišm momkom.

Ugroženi od strane publike bili su Jelena Marinković, Stefani Grujić, Nikola Lakić i Darjan Radomirović, a Ivana Šopić je takmičar obavestila da će se ua opstanak u Eliti boriti Darjan.

U ranim jutarnjim satima došlo je do sukoba izmđu Stanislava Krofaka i Uroša Stanića te je Krofak u jednom momentu ubacio Stanića u bazen, nakon čega su ušli u još veći sukob.

Autor: N.B.