AKTUELNO

Bez ustezanja i dlake na jeziku!

Nenad Macanović Bebica došao je u Rajski vrt, kako bi Drvetu mudrostui otkrio svoja najdublja osećanja, ali i izanalizirao odnos sa Miljanom Kulić i Teodorom Delić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zdravo, Bebice, šta se dešava ovih dana u Beloj kući? - upitalo je Drvo.
Svašta se dešava. Svi se svađaju, ša se mire. Što se tiče onoga što se juče desilo sa Miljanom, ja sam znao da će do toga doći, jer Zola više nije tu. Ivan i ja smo jedine opcije na koje može da se zakači. Biće još tu provokacija, nije strašno da se raspravljamo, samo da to ne prelazi granicu - rekao je Bebica.
Miljanu je povredilo sinoć sve ono što si rekao za Mariju - kazalo je Drvo.
Tužba je spremljena zbog svega što je pisala o meni. Ja mišljenje ne menjam. Neću joj ostati dužan, to je sigurno - istakao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Teodorom? - upitalo je Drvo.
Bio sam neraspoložen, zato sam burnije reagovao. Od Nove godine nam ide kako treba. Pre toga je bila ona svađa zbog Milene, sada funkcionišemo dobro - odgovorio je Bebica.
Koje je tvoje mišljenje o odnosu Bojane i Anđele? - upitalo je Drvo.
Bojana nije kriva, ali ona Anđela nije normalna. Poneo ju je rijaliti, ne smatram ni čak da je nju rijaliti poneo. Izgubjena devojka u vremenu i prostoru. Ona je pre nego što su ozvaničile odnos rekao da ne želi da je baka gleda, a sad vidimo da je baš briga. Baba joj je u bolnici, brat ne ide u školu od sramote, a nju briga. Uporno priča da će mami objasniti kad izađe, a čuli smo da su se roditelji oglašavali da nisu za taj odnos. Kad bi meni majka rekla da brat ne ide u školu zbog mene, ja bih na glavu od sramote skočio - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o odnosu Mione i Ša? - upitalo je Drvo.
Ne svđa mi se taj odnos, ne znam da li će se sve to dobro završiti. Žao mi je jako njega čak. Miona mi se ne dopada, njeno ponašanje mi je očajno. Po Ša ovo neće biti dobro - rekao je Bebica.
Kako ti se čine Anita i Anđelo? - upitalo je Drvo.
Ona se zaljubila u njega Sećam je se kad je bila sa Markom, Zolom, pa i sa Matorom, niko nije smeo da im priđe, sa njim je totalno drugačija. Ona dopušta da se Slađa druži sa njima. Sad je totalno drugačija. S jedne strane deluje kao da se skrasila, a s druge deluje kao ne znam da li to želi. Kad prođe pored Matote, uvek poželi nekako da joj skrene pažnju, a Anđelo je rezervisan. Mislim da oni neće opstati na kraju - kazao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.