AKTUELNO

Bez ustezanja!

U toku je emisija ''Elita Specijal''. Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Milenu Kačavendu u Šiša baru, koja je prokomentarisala najakuelnije teme u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena, Janjuš se vratio, kakvo je stanje u kući? - upitao je Darko.
Znala sam da se nešto loše dešava. Imala sa takav osećaj. Kad se vratio, doneo je tu neku energiju koja je govorila za sebe - kazala je Milena.
Kako sad gledaš na odnos Munjeza i Aneli, a kako na njeno ponašanje prema Janjušu? - upitao je Darko.
Meni nije delovalo kao da Munja želi nešto više sa Aneli, ali kada je imao onaj razgovor s Janjušem, bilo mi je jasno da nešto možda postoji, čim je Janjuš onako reagovao. Lično nisa videla ništa među njima. Janjuš mi je rekao da je mamu pitala tokom njene posete za nekog Alena, ali se ispostavilo da je to onaj isti kojeg je Stanija spominjala. Dan pre nego što je otišao se žalio da ga glava boli, mi smo mislili da je izašap da bi otišao kod doktora, ali kad smo videli da mu se stvari pakuju, pomislili smo da se ko zna šta dešava. Ona je tu krenula da drami, kako je on više ne zanima, htela je da izazove reakciju - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta Aneli ispravno radi, a u čemu greši? - upitao je Darko.
Mislim da je kretenski da priča o njohovom odnosu sa njim dok se njemu sve ovo odbija. Kao da nije svesna šta mu se desilo - rekla je Milena.
Kako ti se čine Anita i Anđelo? - upitao je Darko.
Ne oseća se da pršti sve, ali Anđelo nije ni taj tip. Stalno se pipkaju, deluju okej, ali svi komentarišu da kad Anita doživi žutu minutu, da neće biti dobro - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o Mioni i Ša? - upitao je Darko.
Njeno ponašanje mi se nikako ne dopada. Za Ša mogu da kažem ništa loše, osim što smo imali male čarke - kazala je Milena.
A o Bojani i Anđeli šta misliš? - upitao je Darko.
Mala Anđela nije ni naiva. Napravili smo od Bojane najgoru mi učesnici, a ova mala je mi je skoz čudna. Ne mogu da je provalim. Krade, laže, manipuliše sa svima, a najmlađa je, pa smo je svi štedeli - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljinje pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.