AKTUELNO

Hit!

Tokom emisije "Elita", voditelj Darko Tanasijević je ugostio Aneli u Šiša bar, pa su detaljno razgovarali o Staniji i njenom dečku.

Kako gledaš na Stanijin ulazak? - pitao je Darko.
Cilj joj je da mene poremeti, da unese pometnje u kuću, cilj joj da pokaže svoj sat, da je se vratila iz Amerike. To su njene te neke provokacije, kao da sam ja njoj uzela dečka, kao da ona mene pravi ljubomnornom. Nije mi palo na pamet da će ona ovde doći. Čak su oko mene ljudi govorili da će Deda Mraz doći a ne Mrazica, čoveče ona mene spominje Asmina. Cela nacija zna šta je taj meni čovek napravio. Ona je došla da priča nešto o mom suprugu? - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Živeli smo zajedno tri godine. Ja nju nisam pozvala da dođe u kuću, ja sam samo odgovarala na vaša pitanja zato što moram. Ona je samo došla da provocira, koga briga koliko je on kila smršao? - dodala je Aneli.
Njega imponuje što ga zovu Alibaba, to je neki tamo milioner, pa mu se zato svidja. To je sve nekako bilo ne planirano, on je forsirao da se mi uzmemo, on i njegov kum Hari. Iznerviralo me to sa njom zato što je to neistina. - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel te boli kad ti kaže da Asmin ne viđa dete? - pitao je Darko.
Asmin je takav, on će kupiti svojoj devojci i ženi, nije škrt, taj je tip čoveka, ali boli me što joj ne pozove, ja sam svoje dete obezbedila ne treba joj novac. Mom detetu ništa ne treba, ne treba nam njegov novac, ali treba nekad da je pozove, stalno. - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti nedostaje Janjuš i da li bi mu rekla nešto? - rekao je Darko.
Imam osećaj kao da neće ni doći ovde, rekla bi mu samo da ga volim. Ne znam ništa neću da mu kvarim nešto i eto. - rekla je Aneli

Pogledajte u videu ispod.

Autor: N.S.