AKTUELNO

Hit!

U toku je anketa. Učesnici biraju najpakosniju osobu u Eliti, a reč je dobila Teodora Delić.

Ja ću Matoru da navedem, ispala je pakosna kada je navela da ja gledam u Nemanju, takođe i Ša koji je od svih svojih problema uspeo da vidi da ja gledam u Nemanju. Takođe isto i Terza koji je svaki put video - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Milena Kačavenda koja radi Janjušu iza leđa, ali ne sme d aiznese mišljenje o njemu jer će je pokositi argumentima. Drugo mesto je Ivan Marinković on je to pokazao u odnosu sa Lejdi Di i treća osoba je Miljana Kulić koja je iznosila sve o svojim partneima. Ona je iz pakosti i zlobe savetovala Aneli - rekao je Lakić.
Ima puno pakosnih ljudi, ali ću ja na prvom mestu navesti Žanu koja je pričala o mom i Matorinom prijateljstvu. Ne znam što vam je svima sve toliko bitno - rekao je Ivan.
Ti si ćutao pet meseci da si sa Erminom branio Anitu - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije bitno. Ja ću sada reći istinu. Ti i Žana jedna drugu pokrivate, mi ništa ne možemo da zaključimo. Ne mislim da se Matora i Milena lažno druže, Matora je neko ko svoje prijatelje skuplja, ali generalno ona je sve privukla i na kraju ste joj svi okrenuli leđa. Moj zaključak je da je Đedović izdao Matoru, mislim da si je iskoristio za ovu sezonu. Mislim da ste vas petoro izdali Matoru, broj dva je Miljana Kuliić, ja ne mogu da izuzmem ovu pakost i zlo. Treća osoba je Slađa, ona je jedna neartikulisana žena i ona i Aneli su nisko intelignente. Slađa izdaje drugarice kao Maju. Ona je pakosna i zla - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.