AKTUELNO

U prethodnom krugu takmičenja zauzeo je osmo mesto od 89 stendap komičara, a u superfinalu mu treba i naša pomoć.

Komičar Peđa Bajović koji na stend ap takmičenju čije se superfinale održava u glavnom gradu Finske predstavlja četiri zemlje bivše Jugoslavije, očekuje dobar plasaman, ali smatra da je način bodovanja loš zbog nejednakosti među zemljama.

U ponedeljak 5. decembra u Helsinkiju dvadeset najuspješnijih stend ap komičara će se svojim nastupima pred žirijem boriti za titulu "The Funniest Person in the World" (Najduhovitija osoba na svetu) i pokušati izboriti svoje mesto u superfinalu u kojem će se naći njih petoro.

Foto: Privatna arhiva

Hrvatsko-srpsko-bosansko-crnogorski predstavnik Peđa Bajović je prošli krug takmičenja završio kao osmi među 89 stend ap komičara iz 56 zemalja sveta.

Foto: Promo

- Usput su menjali pravila, pa sada pola bodova za plasman u to superfinale ponovo dolazi od internetskih glasova! I kako ja sad da nakupim glasova koliko neko iz Indije, Filipina ili Nemačke? Da se skupi cela Juga, nismo im ni blizu! I dalje sam aktivan na internetu, ali će moj glavni adut biti nastup uživo. Spreman sam da ih tamo rasturim! - rekao je on.

Foto: Promo

Upravo iz tog razloga Peđa moli sve da pogledaju njegov kratki video na temu Jugoslavije, Amerikanaca i Engleza na adresi www.VotePedjaBajovic.com i tamo mu daju svoj glas i da ga podele na svojim društvenim mrežama.

Čitaoci portala Pink.rs će od vikenda nadalje moći da prate Pedjino putovanje po Severu Evrope u tekstovima i videom koje će on slati odande.

Autor: V. T.

#Peđa Bojović

#Takmičar

#komičar

'