AKTUELNO

On je jedan od pokretača regionalne scene stand-up komedije i u svojoj desetogodišnjoj karijeri je obišao više od dvadeset zemalja sveta

Peđa Bajović učestvuje na svetskom takmičenju stand-up komičara u Helsinkiju ''The Funniest Person in the World''.

Peđa se priprema za nastup u Helsinkiju 5. decembra gde će se predstaviti 20 učesnika, a pet najboljih ulazi u super-finale koje će biti održano 8. decembra.

Foto: Privatna arhiva

- Možda je naziv takmičenja 'The Funniest Person in the World' pomalo pretenciozan, ali meni je njihov poziv da se prijavim bio svojevrsno priznanje za sve ovo što sam napravio u prethodnih desetak godina - rekao je Bajović.

Pogledajte video na adresi www.VotePedjaBajovic.com i tamo mu dodelite svoj "like" i podelite sa svojim prijateljima, jer Bajović treba da skupi što više glasova za plasman u Top 5 super-finale.

Foto: Privatna arhiva

Peđa Bajović je jedan od pokretača regionalne scene stand-up komedije i u svojoj desetogodišnjoj karijeri je obišao više od dvadeset zemalja sveta, te nekoliko stotina gradova. Nastupao je i na međunarodnom takmičenju stand-up komičara u američkom Seattleu te se predstavio na najpoznatijem svetskom televizijskom kanalu za komediju - ''Comedy Central''. Prošle godine je dobio priznanje za najboljeg veterana stand-up komedije na manifestaciji ''Adria Comedy Awards'' u Skoplju.

#Peđa Bojović

#komičar

'