AKTUELNO

Poznati par u martu će biti bogatiji za jednog člana porodice.

Nataša Bekvalac u drugom je stanju i za nekoliko meseci na svet će doneti svoje drugo dete. Ona i njen suprug Luka Lazukuć u martu će postati roditelji devojčice i uveliko pripremaju stan za dolazak mezimice.

Foto: Printscreen Instagram

Da sve bude kako treba zadužena je Nataša, a najveću pomoć oko uređenja pružila joj je ćerka Hana. Popularna pevačica je veliki perfekcionista i ništa ne prepušta slučaju i užurbano radi na uređenju sobe za bebu. Kako smo saznali, Nataša poslednjih nedelja obilazi brojne salone nameštaja da bi odabrala najlepši koji se uklapa u ostatak enterijera njenog stana na Dedinju.

Nataša i Luka su spremni da iskeširaju poveću svotu novca kako bi opremili sobu za svoju naslednicu. Prvo je posetila jedan salon za tapete, gde je odabrala da zidovi budu puderasto roze. Razmišljaju još oko kreveca. Svideo im se jedan u beloj boji, ali i jedan sa šarama, pa još razmišljaju. U svemu ovome učestvuje i Hana koja sa nestrpljenjem očekuje dolazak sestre. Hana već gleda garderobicu, ali i balone, kao i plišane igračke koje će sačekati njenu sestru kada izađe sa majkom iz porodilišta - kaže izvor koji je upućen u celu priču.

Kada je sređivanje sobe u pitanju, Luka je sve prepustio ženskom delu porodice jer u njih ima poverenja da će to uraditi baš kako treba.

Foto: Instagram

Kako su poznate po tome da imaju istančan ukus za dizajn, on je njima pružio puno poverenje, a ono što je do sada imao prilike da vidi oduševilo je budućeg oca. Hana u korak prati mamu i govori joj šta bi s čim moglo da se iskombinuje. Kaže da obavezno tepih i zavese moraju da budu sa likovima iz crtanih filmova, a omiljeni joj je "Frozen" - dodaje izvor.

Inače, Nataši će veliku podršku u prvim danima po izlasku iz porodilišta pružiti i majka Mira, a angažovaće i bebisiterku koja će joj pomagati oko bebe, ali i oko Hane.

Trebaće joj prvih dana dok se ponovo ne privikne na obaveze i mala pomoć od majke, koja se odmah ponudila da ćerki priskoči u pomoć. Kasnije će Nataša unajmiti i bebisiterku, jer će uporedo morati da vodi računa o Haninom školovanju, ali i bebinim potrebama - objasnio zvor.

Pink.rs

#Beba

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'