AKTUELNO

Ovaj stan, uređen za život udvoje, uskoro će postati bogatiji za još jednog člana, s obzirom na to da će pevačeva supruga uskoro roditi sina.

Pojavljivanjem u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu, "Pinkove zvezde", osvojio je simpatije publike, a učešćem u rijalitiju "Farma", Nemanja Maksimović stekao je još veću popularnost.

Foto: Pink.rs

Pevač je za portal Pink.rs otvorio vrata svog doma u kom živi sa suprugom Ivankom, sa kojom očekuje prvo dete.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U uređenju stana učestvovali su podjednako, s obzirom na to da su već godinama u vezi.

- Zajedno smo uredili stan, i uopšte o svim odlukama zajedno odlučujemo, jer dve glave su pametnije od jedne - rekao je Nemanja na samom početku.

Foto: Pink.rs

Njih dvoje su pažljivo birali nameštaj, a sve  je u svetlim tonovima što stanu daje vedrinu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U ovaj stan, uređen za život udvoje, uskoro će se useliti još jedan stanar - Ivanka će na svet doneti sina kom su odlučili da daju ime Lav.

Foto: Privatna arhiva

- Ivanka i ja sa ushićenjem čekamo prinovu. Pružamo podršku jedno drugom u svakom momentu i verujemo da ćemo se super snaći u ulozi roditelja - priča Pinkova zvezda, koja uskoro planira da napravi i svadbu.

- Opštinsko venčanje smo obavili u januaru, tako da smo već u braku. Za septembar planiramo veliku svadbu i slavlje - otkrio je Nemanja za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Nemanja sebe smatra kompetnim čovekom, posebno zato što, osim uspešne karijere, pored sebe ima i ženu svog života.

- Mi smo već više od pet godina zajedno,ona je prisutna u mom zivotu od početka moje karijere, beskrajno dobro se slažemo. Jednostavno, od prvog dana sam znao da je žena mog života. Uvek je tu da me posavetuje i pruži podršku, sa njom sam jači - objasnio je Maksimović, koji je inače po struci inženjer elektrotehnike i računarstva.

Foto: Facebook

U kuhinji je glavna Ivanka, te se upravo ona najviše pitala oko uređenja ove prostorije.

Foto: Pink.rs

Osim što voli da svira, Nemanja se kod kuće najčešće opušta uz igrice, a u tome ćemu sasvim sigurno praviti društvo i sin kada poraste.

Foto: Pink.rs

On je nedavno objavio svoju prvu pesmu "Kompletan", a komentarima je prezadovoljan.

- Utisci su odlični ,iskreno nisam očekivao ovakvu pozitivnu reakciju na moju pesmu. Bio sam svestan da je pesma veoma kvalitetna, ali je prevazišla moja očekivanja. Oduševljen sam podrškom kolega, prijatelja, porodice i mnogih dragih ljudi koji prate moju karijeru.Tek sada sam svestan koliko sam bogat jer imam takve ljude u okruženju.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Farma

#Nemanja Maksimović

#Pinkove zvezde

#pevač

'