AKTUELNO

Za portal Pink.rs porodica Džehverović se oglasila kako bi uputila Teodori reči podrške i čestitke za novogodišnje praznike.

Teodora Džehverović je jedna od najmlađih ukućanki rijalitija "Zadruga" koja će Novu godinu dočekati u Beloj kući. Ekipa portala Pink.rs je vrlo ljubazno dočekana u stanu porodice Džehverović i saznala kako će oni provesti novogodišnje praznike bez nje.

Uglavnom svi provedemo radno tu Novu godinu. Ja radno, Teodora isto. Ove godine će kuća baš biti prazna, neće biti nikoga, ja idem da radim, Sava će na Zlatibor, tata će ići kod prijateljice na večeru, tako da je ovo prvi put da će kuća biti prazna skroz, ali će nam Teodora svakako nedostajati - rekla je njena majka.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Mama Gordana, kao i ostali članovi porodice podržavaju Teodorino učešće u ovakvom šou programu, ali ipak željno očekuju njen povratak, a do tada će uživati u uspomenama na prethodne novogodišnje praznike.

Foto: Privatna arhiva

Ta Nova godina nam je nekako puno značila, uvek smo imali tu novogodišnju euforiju. Uvek se prisećamo tog trenutka kada su radili njih dvoje kao Deda Mraz i Snežna princeza. Od neke svoje šeste godine je ulepšavala te praznične dane mnogim porodicama i deci. Bez obzira na to što je radila sa decom i znala je kako to funkcioniše, da on da paketić, pozvone na vrata, ona peva pesmice, bio je mali program. Onda ona dođe kod mene i kaže: „Hoće li meni Deda Mraz da donese poklon"? Ja joj kažem da je ona sad njihova družina i da će je čekati poklon. Tako da ona kad dođe kući zatekne poklon ispod jelke i pita „A kakav je bio taj Deda Mraz, šta ti je rekao“? "Pohvalio te puno, ti radiš za njega", odgovaram ja. Kao mala ona nije imala Deda Mraza i ja sam kao majka htela da joj to priredim kući i onda smo nabavili pravu bradu, kosu, ja sašila odelo za Deda Mraza i prvi put je to bilo kada je ona imala 3 godine i nije prepoznala da je Deda Mraz u stvari njen brat, ali je on nosio zeleni džemper koji je bio u kući. Ona je bila sva važna da pokaže Deda Mrazu šta zna, da ume da peva. Kada se sve to završilo, Sava se presvukao i vratio nazad i ona njemu prepričava „Jao, Savo, gde si bio da vidiš, tresale su mi se noge“ - pričala je majka uzbuđeno.

Foto: Privatna arhiva

Jedino je tata Seat bio protiv ulaska njegove mezimice u rijaliti,  pa su mu svi ovi dani bez nje teško pali.

Žao mi je zbog svega, što plače, ja sam joj govorio da ne ide, ona je odabrala tako i ja je podržavam u svemu jer mi je ćerka. Malo mi je teško što je napadaju ološi gori od nje. Prvo što bih joj poželeo u Novoj godini je zdravlje, onda ljubav, ono što želi, da u tome uspe - rekao je on, a željama se pridružila i majka:

Foto: E-stock

Ja bih želela da joj se u 2018-oj ostvare snovi koje je želela, svoje solo pesme, da postane poznata i bude zvezda, jer ona ima predispozicije da bude zvezda, da se više slušaju njene pesme, to je njena želja. A ja bih joj poželela da 2017-u pamti po jednom velikom životnom iskušenju za koje sam joj ja uvek bila zvezda vodilja, sa sada će morati sama da se izbori sa ovim nebom i da se susretne sa svakom vrstom ljudi, da sama donosi odluke, da 2017-u pamti kao da je doživela jednu samostalnost. Lepe stvari da joj ostanu u lepom sećanju, ružne stvari da joj budu kao samo pouka i jedna životna lekcija, a potom i dodala da očekuje veliki uspeh Teodorine nove pesme "Kristijan Grej".

Foto: E-stock

Bratu Savi Teodora mnogo nedostaje s obzirom na to da su njih dvoje proveli mnogo Novih godina zajedno radeći kao Deda Mraz i Snežna princeza, a evo šta on kaže u kakvom su mu sećanju ostale te dogodovštine i šta bi joj on poželeo.

Zajedno smo proživljavali taj duh Nove godine i Božića, kitili jelku. Poslednje dve godine je ona bila inicijator, ove godine sam to ja uradio za nju. Nismo imali puno prilika da se provodimo, a za Novu godinu obično je bio to posao do ponoći, tako da smo Novu godinu čekali umorni i bez glasa. To je po mom mišljenju najlepše vreme koje sam ja provodio sa sestrom i bili smo po ceo dan zajedno. Novu godinu pamtim samo po Deda Mrazu, Snežnoj princezi i druženju sa sestrom - rekao je on, a onda je poželeo sestri srećne novogodišnje praznike:

Foto: E-stock

Pre svega bih joj poželeo zdravlje, jer to je nešto što mi najviše cenimo, posle toga dolazi Teodorino ostvarenje snova, ona ima velike ambicije vezane za svoju karijeru i drago mi je što se pronašla i što je ostvarena devojka sa toliko godina koliko ima. To je moja najveća želja, da bude u skladu sa sobom i da radi ono što voli. Da bude ispunjena sobom, svojim nastupima i pesmama i da naposletku ostvari svaki svoj san - rekao je Sava.

Pročitajte još: NIKAD JE NIJE VOLEO: Bora OTKRIO kakve su bile njegove PRAVE NAMERE sa Macom, ona ga SUROVO IZVREĐALA! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Nova godina

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'