AKTUELNO

Oglasila se i novopečena mama za Pink.rs

Ivan Marinković, otac sina bivše zadrugarke Miljane Kulić, priveden je u noći sa petka na subotu jer je navodno kod sebe posedovao drogu. Kako pišu mediji, prošle noći policijski službenici zaustavili su automobil u kom je bio i Marinković.

Foto: Printscreen Facebook

Nakon rutinske kontrole koja je obavljena kod Ivana je navodno pronađena kesica kokaina, posle čega je priveden u policijsku stanicu. Njemu je napisana krivična prijava jer je neovlašćeno posedovao opojnu drogu.

Foto: E-stock, Pink.rs

Podsetimo, Marinković je nedavno postao otac po drugi put, nakon što se nekadašnja učesnica najgledanijeg rijaliti programa "Zadruge", Miljana Kulić porodila i na svet donela sina, Željka.

Ne zanima me - rekla je Miljana za portal Pink.rs kada smo je pozvali i pitali za komentar kada je ova situacija u pitanju.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: MILJANA JE ŽELELA BAŠ NJEGA! Sloba ipak neće pevati na proslavi povodom rođenja njenog sina, evo i zbog čega! (FOTO)

Miljana i Ivan nemaju baš najbolji odnos, ali bez obzira na to Marinković je posetio Kulićevu i svog sina u porodilištu i tom prilikom za portal Pink.rs rekao da se oseća lepo i da još uvek ne zna da li će sa Miljanom zasnovati porodicu. Ivan je tada Miljani doneo veliki butek crvenih ruža, a sinu poklone.

Pink.rs

#Ivan Marinković

#Miljana Kulić

'