AKTUELNO

Bol ne prolazi!

Na današnji dan navršile su se dve godine od smrti legendarnog pevača Predraga Živkovića Tozovca. Iza sebe je ostavio neutešnu porodicu i prijatelje, ali i vanvremenske hitove.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Poslednjih nekoliko dana mediji su brujali o borbi za nasledstvo legendarnog pevača od strane njegove udovice i sinova, te se postavljalo pitanje ko će se od njih pojaviti na pomenu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na pomen među prvima, stigli bliski prijatelji porodice Živković, a ubrzo zatim i udovica Emilija Mima Živković i pojedine kolege sa estrade.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, Tozovčevi vanbračni sinovi sude se sa Emiijom oko nasledstva. Naime, kako se pisalo, razlog je taj što naslednici nisu mogli da se dogovore kome će šta pripasti od imovine nakon pevačeve smrti.Ovaj čitav postupak oko imovine pokrenuli su vanbaračni sinovi pokojnog pevača, od kojih jedan živi u Srbiji i zove se Svetozar, a jedan u Ameirici, čiji identitet nije poznat.Njih dvojica su prvo pokušali da se dogovore sa pevačevom udovicom Emilijom Mimom Živković, ali ona im je preko advokata poručila da ne želi sa njim da se dogovara i da je za života Tozovac s njom napravio ugovor o izdržavanju, po kojem sva imovina pripada njoj nakon njegove smrti.To je bio prelomni trenutak kada su sinovi pred sudom pokrenuli ostavinsku raspravu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M.K.