AKTUELNO

Bol ne prestaje!

Srbija je 17. februara 2019. godine izgubila kralja narodne muzike Šabana Šaulića koji je iza sebe ostavio zavidan opus pesama koje se pevaju širom regiona.

Njegova porodica, prijatelji i poštovaoci okupili se u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju gde su održali petogodišnji pomen.

Foto: E-Stock/nenad milošević

Udovica Goca Šaulić i ćerka Ilda prve su stigle na groblje, a ubrzo nakon njih došli su i kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš koji su na grob položili venac cveća.

Foto: E-Stock/nenad milošević

Mirko Kodić i Hasan Dudić su samo neki od kolega sa estrade koji su se pojavili na pomenu kralja narodne muzike.

Foto: Ustupljene fotografije/Goran Jovanović

Podsetimo, njegova naslednica Ilda Šaulić nedavno otkrila šta se sve promenilo u njenom životu u proteklih pet godina.

Kada čujem njegov glas i kada ga vidim, vrati se film na taj trenutak. Emocije su uvek jake. Četiri godine je prošlo mada taj gubitak ne jenjava i ne verujem da će to sa godinama da se promeni, ali eto život ide dalje. Ja sam se promenila za ove 4 godine, moji stavovi i odluke. Sve se u trenutku promenilo, drugačije sada gledam na sebe i na porodicu. Život nije čekaonica, nikada ne znamo šta može da se desi sutra. Tako da treba da se živi punim plućima i da iskoristimo sve ono što nam je dato jer nikada ne znamo šta nas čeka sutra.

Foto: E-Stock/nenad milošević

Autor: Pink.rs