AKTUELNO

Ona je najbolje poznaje.

Otkad je Jovana Tomić Matora ušla u "Zadrugu", privukla je veliku pažnju svojim odnosom sa Sanjom Stanković, koja je pristala na njeno udvaranje na prvoj žurki, ali je posle toga odlučila da se distancira, dok Jovana ne odustaje.

Zbog toga smo stupili u kontakt sa njenom prijateljicom Milenom, koja je veoma zadovoljna ponašanjem svoje drugarice u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne pratim baš redovno "Zadrugu", jer ne stižem, ali mi se Jovana mnogo više sviđa ovde nego u prethodnom rijalitiju. Iskrenija je, opuštenija i manje agresivna - ističe Milena i dodaje:

- Jako je osetljiva kad je nepravda u pitanju i uvek odreaguje naročito kada su u to umešani njoj dragi ljudi. Uvek iznese svoje mišljenje javno i to jako cenim kod nje - objašnjava ona.

Otkad je Jovana ušla u kompleks u Šimanovcima, gde je 24 sata izložena budnom oku kamere, Milena je posetila i njene roditelje, pa je za portal Pink.rs otkrila d anjen otac budno reaguje na neke situacije kroz koje Jovana prolazi.

- Bila sam nekoliko dana u novembru u Beogradu, pa sam posetila i njene roditelje i jako mi je drago što su oni dobro. Jovanin tata, kao i svaki roditelj reaguje na neke stvari koje se tamo Jovani dešavaju, a teta Ana (Jovanina mama) mislim da se već na sve navikla, samo se nervira i žao joj je kad je Jovana tužna, naročito zbog ljudi koji su realno nebitni u njenom životu - otkrila je Milena.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ima svoj stav i o odnosu svoje drugarice sa Sanjom Stanković, koja čas hoće, čas neće da bude s njom.

- Ovako po Jovani se iz aviona, što se kaže, vidi da je iskrena i otvorena. Što se Sanje tiče, ja nisam tamo da mogu to da procenim, ali po komentarima njenih najbližih sumnjam da je to obostrano - kaže Matorina drugarica.

Foto: RTV Pink

Mnoge je iznenadilo i kada se saznalo da su Luna Đogani i Matora imale nešto, pa su obe kad su ih novinari pitali priznale da su se poljubile, a to kakav su odnos njih dve imale, najviše zna, kako sam atvrdi, upravo Jovanina drugarica Milena.

PROČITAJTE JOŠ: ĆERKA RAZNEŽILA TATU PRED UTAKMICU: Vujadin se večeras oslanja na nju! (FOTO)

- To je zezanje, čim ja ne znam za to, ničega nikada tu nije bilo. Vidi se da je Jovani Luna draga isključivo kao osoba i drugarica - završava ona svoju priču za naš portal, priznajući da nema mnogo toga da kaže na ovu temu.

Autor: V. T.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'