AKTUELNO

Mnogi moćni muškarci su uzdisali za njom.

Goca Božinovska, na estradnom nebu je već decenijama, a jedna je od retkih koja se nije mnogo menjala, a crna kosa je sve vreme bila i ostala njen zaštitni znak.

Važila je za jednu od najzgodnijih, a mnogi moćni muškarci su uzdisali za njom.

Oduvek je imala dugu crnu kosu, a jedno vreme je nosila i šiške. Stari video snimci su dokaz koliko je za ovu pevačicu vreme stalo.

Foto: Printscreen YouTube

Njena ljubavna priča sa opasnim momkom beogradskog asfalta, Zoranom Šijanom, postala je već legendarna. Opšte je poznato da su se rodile emocije na prvi pogled, a sama pevačica je rekla da je to bila njena životna ljubav iz koje je dobila dvoje dece, Mirka i Zoranu. Zbog njega se na neko vreme povukla iz javnosti, ali se vratila na velika vrata neko vreme nakon što je ubijen.

Foto: Printscreen YouTube

Nedavno je i postala baba, a jedan od unuka je dobio ime upravo po dedi Šijanu.U to vreme je bila zatehnutog tela, atraktivnog izgleda ali i duge crne kose koju ni do danas nije menjala.

Foto: Printscreen YouTube

Jedino sa čime je eksperimentisala jesu šiške, koje je nosila na razne načine. Pomenute šiške, nešto kasnije je uklonila, ali se im se i verno vratila te ih nosi i dan danas, ali na drugačiji način.

Danas, Goca ima 58. godina, a za svoje godine svi kažu da izgleda fenomenalno.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs