AKTUELNO

Feđa smatra da je njegovom sinu razvod roditelja teško pao.

Glumac Feđa Stojanović se pre nekoliko meseci susreo sa onim što bilo koji roditelj sebi ne želi. Njegov sin Uroš preminuo je iznenada u 44. godini u Americi.

Feđa ističe da je njihov odnos bio prilično nesvakidašnji, ali pre svega ispunjen emocijama, a problem je, kako glumac ističe, bio u Uroševoj tvrdoglavosti zasnovanoj na kreativnosti.

Foto: Printscreen Youtube

- Užasno mi je teško i osećam se strašno što baš ništa u životu nije hteo da me posluša. Možda sam ja previše pristajao na kompromise u životu, ali on nije. Tu je možda i pokleknuo. Mnogo je verovao ljudima, pogotovo onima iz svoje branše. I mislim da je tu pogrešio - iskren je bio glumac.

Osim toga, on kaže da je njegov sin bio osobenjak i da je živeo po svojim pravilima.

Foto: Printscreen Youtube

- Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života - dodaje glumac.

Koliko je njegov sin bio specifičan, govori nekoliko činjenica i čudnih detalja. Oženio se u Americi, ali nikoga nije obavestio o tome.

Foto: Printscreen Youtube

- Poslednjih godina smo kontaktirali isključivo mejlom, jer je zabranio da mu telefoniram i to samo zato što sam ga, po njegovom mišljenju, gnjavio - ističe neutešni glumac.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE GA SRAMOTA POČETAKA: Ovako je Darko Lazić IZGLEDAO NA POČETKU KARIJERE! (FOTO)

Uroš je iznenada preminuo u 44. godini, a srpskoj javnosti je postao poznat nakon režiranja filma "Čarlston za Ognjenku".

Pink.rs

#Feđa Stojanović

#Uroš Stojanović

#glumac

#sin

'