AKTUELNO

Sofiji je razvod roditelja veoma teško pao, a svom ocu danas zamera jednu stvar.

Zbog poznatih roditelja, a kasnije i udaje svoje majke Sonje Vuksanović za Acu Lukasa, Sofija Šašić godinama je u javnosti i u medijima. Iako, kako kaže, ništa od toga nije bila njena volja i želja. Ono oko čega se u poslednje vreme podigla prašina jeste Sofijin odnos sa ocem, Željkom Šašićem.

Foto: Facebook

Na pitanje oko kog se najviše polemiše i priča, vezano za njen odnos sa ocem sa kojim nema kontakt, Sofija je navela samo jednu stvar koju zamera ocu:

Ja ne čitam više novine tako da ja ni ne znam više ni šta on priča. Ni ja isto ništa ne dajem, ne želim uopšte nikakve izjave da dajem. To što on i ja imamo je između nas, i njegova je greška što je od samog početka davao te izjave. Ja nemam ništa s tim – objasnila je Sofija i prisetila se da joj je tokom osnovne škole bilo izuzetno teško zbog bolnih komentra koje je dobijala zbog svojih roditelja.

Foto: Facebook

Neki deo dece u tom odeljenju, stvarno su bili grozni prema meni. Pogotovo kada su mi se mama i tata razilazili, pa je došao Aca u naš život… O tome ne želim ni da pričam uopšte! Toliko odvratnih komentara, uvreda, da je to bilo strašno. Htela sam da idem kod psihologa da nekako izađem na kraj s tim. Ali, hvala Bogu imam normalnu mamu pored sebe koja me je naučila kako da se nosim sa tim – iskrena je Sofija.

Autor: Pink.rs

#Sofija Šašić

#pevač

#ćerka

#Željko Šašić

'