AKTUELNO

Totalna promena!

Nemanju Stevanovića, talentovanog mladića iz Beograda, upoznali smo 2007. godine kao učesnika takmičenja Zvezde Granda, gde je stigao do finala.

Ženski deo publike šarmirao je muževnim izgledom u kombinaciji sa lepim manirima, a muzički talenat koji je pokazao obećavao je da ćemo ga dugo još gledati na sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Tome u prilog govorio je i poziv koji je naknadno dobio od Saše Popovića da, zajedno sa koleginicom Silvijom Nedeljković, vodi popularni talenat šou.

Međutim, njegova slava brzo je počela da bledi posle učešća u rijalitiju „Farma“, gde se takmičio sa tadašnjom devojkom Milenom Ćeranić.

Njihov boravak na imanju u Lisoviću obeležile su ljubomorne scene, svađe i uvrede. Po povratku u svakodnevicu sačekao ih otkaz u „Grandu“, a ubrzo su i okončali romansu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja se kasnije oženio lepom Jelenom, koju je upoznao na svom nastupu. Venčali su se posle dve godine zabavljanja i dobili ćerku Mašu.

Devojčica, koja sada ide u drugi razred, od tate je nasledila dar za muziku, o čemu svedoče i snimci koje ponosni roditelji povremeno objave na Instagramu.

Otkako je Maša ušla u naš život, između mene i Jelene sve se promenilo. Shvatili smo da jedno drugom više nismo centar sveta, već se sve odvija oko Maše. To je sasvim normalno ako želite ozbiljno da pristupite roditeljstvu ‒ rekao je jednom prilikom Nemanja o porodici, koja mu je danas na prvom mestu.

Autor: A. N.