AKTUELNO

Nedavno se porodila!

Nekadašnja učesnica "ZadrugeAna Korać nedavno se porodila i na svet donela naslednika.

Foto: Foto/Milos Miletić

Koraćeva se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici, a sa sinom je bila smeštena u posebnom luksuznom apartmanu. Osoblje je brinulo o njoj i bebi, dok je sinoć sa sinom napustila bolnicu, prenose domaći mediji.

Juče je napustila porodilište. Iako je mogla da izađe još tokom dana, sve vreme je čekala da padne mrak, pa je u kasnijim časovima izašla iz klinike - govori izvor blizak Ani.
Znala je da je novinari i papapraci neće čekati ispred klinike uveče, pa se odlučila na taj korak. U pratnji samo dve bliske osobe otišla je u svoj dom, a niko nije uspeo da je fotografiše po izlasku iz bolnice, što je i htela - dodao je isti izvor.

Foto: Foto/Milos Miletić

Inače, Ana je punih devet meseci uživala i maksimalno bila posvećena drugom stanju, a nedavno se javno oglasila.

Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepše što žena moze da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe - istakla je tada Koraćeva.

Ona je pre samo nekoliko dana vratila svoj Instagram profil.

Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim ću ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim sto ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću - poručila je Ana.

Foto: Foto/Milos Miletić

Autor: A. N.