AKTUELNO

Smatraju da dodaje so na ranu!

Zadrugari su sinoć imali priliku da vide sve svađe Lune i Slobe koje su se desile u noći između srede i četvrtka. Glavni povod njihovih svađa bila je njegova žena Kristina Kockar. Kako bi ih smirio, savete je davao Miki Đuričić, što je oduševilo i ukućane i publiku.

Foto: RTV Pink

Nešto kasnije Miljan Vračević, Milan Milošević, Saška Karan, Lepi Mića, Đekson, Janjuš i Miki pričali su o ovom trouglu. Oni su razmatrali koji su to razlozi ulaska Kristine Kockar u "Zadrugu" rijaliti program koji obožava ceo Balkan.

Foto: RTV Pink

Po meni jedina opcija zašto je ušla ova Kija su pare! - rekao je Janjuš.
A i slava! Nemoj za*ebavati! Zbog para? Zbog slave! - nastavio je Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

Miki Đuričić rekao je kao će lepu slavu dobiti, naravno, bio je ironičan. Pčelar je pričao i zbog čega je davao savete Luni i Slobi. Smatra da ostali ne bi trebalo puno da se mešaju u njihovu vezu.

Ja sam jednom rekao najboljem drugu nešto za devojku kada su se posvađali. Oni nastavili dalje, ja ostao bez druga! I da je najveća k*rva, to ne treba da kažeš! - izjavio je Miki.
Po meni, to što je došla je toliko jadno. Zamisli ti pred tolikim narodom, prosto... ali.. tu ima jedno malo slatko ali! - pričala je Saška.

Foto: RTV Pink

Ona je dodala kako je brak Kristine Kockar i Slobodana Radanovića još uvek svež i da nikada nije videla Kiju da pati zbog toga. Pevačica smatra i da je Slobina žena svojim ulaskom u "Zadrugu" dodala so na ranu koja je užasno boli, a da je pevač mogao makar da podnese zahtev za razvod braka.

Foto: RTV Pink

Ona je četiri puta tražila razvod braka, ali on nije hteo - ubacio se Milan Milošević.
Šta misliš, da li bi ovaj napravio to da je cvetalo?! Nisu se viđali po tri meseca. Ona nije uzela njegovo prezime - govorio je Miljan.

Lepi Mića, još jednom je ponovio kako je Kija tu zbog slave i novca, a ne zbog muža. Kako je izgledalo sve ovo, možete pogledati klikom na video-prilog koji se nalazi u nastavku teksta.

PROČITAJTE: Kristinina sestra se javila UŽIVO U PROGRAM i napala Slobinog PRIJATELJA: DAJ DOKAZE DA JE KIJA PRELJUBNICA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Marko Janjušević

#Miroslav Miki Đuričić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Sloba Radanović

'