AKTUELNO

Dodala joj so na ranu.

Miljana Kulić, ovonedeljni vođa, izabala je večeras potrčke, a to su Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović. To ne bi bilo toliko čudo da njih dvoje nisu još uvek u braku i da on nije otpočeo vezu sa Lunom Đogani.

Slobina devojka, kada je čula Miljaninu odluku doživela je histeriju. Ona je urlala i plakala, a niko od zadrugara nije uspeo da je smiri.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su ukućani komentarisali ovaj veoma zanimljiv izbor potrčka na red je došla i Kija, koja je izokola bocnula Lunu.

Ja razumem Lunu što je tužna jer neće spavati pored Slobodana, jer ja znam kako je to. Znam kako je kad zaspis bez voljene osobe. I ja sam bila bolesna, pa nisam zaspala pored onog kog sam volela. Taj neko treba da ti pomogne tada i to mnogo znači, mogu da je razumem. Ja sam sada bolesna i tesko mi je kad sam sama i razumem šta ona hoce da kaže i razumem zašto je kivna na nju. MIljana je dobra i sa Lunom i sa Slobom, pogotovo sa njim - prokomentarisala je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA POSTAVILA KIJU I SLOBU ZA POTRČKE, Luna VRIŠTALA PLAČIĆI: Ovim je pokazala da mi NE ŽELI DOBRO! (VIDEO)

Lunu ovo ni malo nije umirilo, već totalno suprotno. Šta je Kija tačno rekla i kako je blogerka reagovala pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

'