AKTUELNO

Jasno istakla da postoji razlika između prevare i varanja, što je i svojim gostima objasnila, a navela je i da smatra da mlađi muškarci "bolje vole" od starijih.

Voditeljka Jovana Jeremić je pokrenula temu prevare u svojoj emisiji i tozbog svetskog skandala koji je izbio u braku pevačice Šakire i fudbalera Đerarda Pikea. Naime, cela priča traje od juna prošle godine kada je kao bomba odjeknula vest da se poznati par rastaje posle 12 godina braka. U mesecima koji su nastupili, gomila prljavog veša je bačena, a poslednja priča je vezana za teglu marmelade od jagode jer je Šakira navodno tako otkrila da je partner vara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Jeremić je jasno istakla da postoji razlika između prevare i varanja, što je i svojim gostima objasnila, a navela je i da smatra da mlađi muškarci "bolje vole" od starijih.

- Ja sam živela u zabludi, znaš kako vole klinci?! Mislim na mlađe, živela sam u zabludi. Opseda te 24 sata, to je pažnja. Klinci '94 mi se udvaraju, ima i mlađih - kaže Jovana Jeremić, koja ističe da nije svetica i da je prošla i uloge koje nisu za pohvalu.

Foto: Instagram.com/shakira

Govoreći o krahu braka Šakira i Pikea, Jovana se osvrnula na svoju filozofiju o varanju i prevarama.

- Prevara je kada ti se omakne, a varanje je kada to traje ciklično. Nije je k*esnuo jednom i ide dalje, bože moj, neće brak da se raspadne zbog ku*ve, ali on je nju varao dve godine. Seks mogu da oprostim, ali emociju nikad - rekla je Jeremićeva.

Autor: M.K.